Το γεγονός ότι ο Τεέμου Πούκι δεν μπορεί να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Europa League δίνει άνεση χρόνου στον Παναθηναϊκό, ώστε να κάνει όσο το δυνατόν πιο προσεκτικές κινήσεις για την απόκτησή του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα ήθελε να είχε ήδη στη διάθεσή του τον Φινλανδό φορ, προκειμένου να δουλέψει μαζί του και να τον προσαρμόσει το ταχύτερο δυνατό στα δεδομένα της ομάδας και στις δικές του απαιτήσεις. Άλλωστε, το να μπει στα… παπούτσια του Μάρκους Μπεργκ, μόνο εύκολο έργο δεν είναι. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα «πράσινα» ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει σε πρόταση ύψους 1,5 εκ. ευρώ για τον Πούκι, αλλά η Μπρόντμπι συνεχίζει το… παζάρι, προκειμένου να καρπωθεί όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από τη μεταγραφή του. Το ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 35% που διατηρεί για τον παίκτη η Σέλτικ, είναι αυτό που έχει «αναγκάσει» περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τους Δανούς να μπουν σε μια τέτοια διαδικασία. Ωστόσο, η πώλησή του είναι μονόδρομος, καθώς το συμβόλαιο του Πούκι εκπνέει το καλοκαίρι του 2018. Οι «πράσινοι» είναι αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι το θέμα του Φινλανδού επιθετικού θα τελειώσει άμεσα, καθώς με τον παίκτη τα έχουν ήδη βρει. Άρα, η Μπρόντμπι έχει έρθει προ τετελεσμένων…

Ο Μπεσά και η εναλλακτική

Όσον αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, μετά το «ναυάγιο» με τον Γκάμπριελ Σίλβα, που καταλήγει στη Σεντ Ετιέν, στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν το ψάξιμο για μια καλή εναλλακτική λύση. Ο Βενσάν Μπεσά είναι το πρώτο φαβορί, καθώς αρέσει και στον Ουζουνίδη. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Sport Day», ίσως τελικά βρεθεί κάτι καλύτερο από τον Γάλλο μπακ. Ο άσος της Κοέν, είναι ψηλά στην «πράσινη» λίστα, ωστόσο υπάρχει ένα ακόμα όνομα που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Βασικότερο ατού αυτής της περίπτωσης, είναι το γεγονός πως δεν είναι 32 ετών (όπως ο Μπεσά).

Τελειώνει του Τζανδάρη

Τέλος, όσον αφορά τον Φάνη Τζανδάρη, η επιθυμία του Ουζουνίδη για να αποκτηθεί, θα παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο για να προχωρήσει άμεσα η μεταγραφή του. Άλλωστε, ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος και το ρίσκο της απόκτησής του είναι σαφώς μικρότερο. Μάλιστα, όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο 24χρονος μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και αυτό που απομένει είναι μόνο το τυπικό μέρος. Δηλαδή, η υπογραφή των συμβολαίων δηλαδή και η επίσημη ανακοίνωσή του.