Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο του Ολυμπιακού, με κάθε μέρα που περνάει να προστίθεται ακόμη ένα. Τελευταίο αυτό του ο Μπέσνικ Χάσι. Ο Αλβανός τεχνικός έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν τους «ερυθρόλευκους» ως προπονητής της Άντερλεχτ, ενώ στη συνέχεια πήγε στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», υπάρχουν και επαφές μαζί του. Στα «συν» του είναι το γεγονός ότι έχει ως μάνατζερ τον Φαλί Ραμαντάνι, ατζέντης που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις στο Λιμάνι, έχοντας στείλει εκεί αρκετούς πελάτες του.

Από την άλλη, η «Live Sport» υποστηρίζει ότι έχει προταθεί και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος αποχωρεί από τον Πανιώνιο, έχοντας αφήσει πίσω του μια εξαιρετική σεζόν. Από την ελληνική αγορά παραμένει πάντα ψηλά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όλο αυτό το διάστημα «έπαιξαν» τα ονόματα των Φραν Εσκριμπά, Εντουάρντο Μπερίσο, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ και Κίκε Σετιέν, Μίκαελ Λάουντρουπ, Μίροσλαβ Τζούκιτς, Τόμας Κρίστιανσεν, Ρεμί Γκαρντ, Κριστόφ Γκαλτιέ ακόμη και του Λοράν Μπλαν, με τον Ρεμί Γκαρντ να ήταν για ένα διάστημα το μεγάλο φαβορί, αλλά προς το παρόν το Νο1 φαβορί είναι άλλο: Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Τάκης Λεμονής.

Όσο στον Πειραιά δεν βρίσκεται κάποιος να πληροί τα στάνταρ που έχουν θέσει, τόσο ο 57χρονος τεχνικός θα κερδίζει έδαφος, καθώς το ρίσκο μαζί του θα ήταν σαφώς μικρότερο.