Οι παίκτες του Άγιαξ δεν… προλαβαίνουν να βλέπουν βίντεο με την ατμόσφαιρα της Τούμπας, και ο Μάρτιν Γιολ τόνισε πως πλέον ξέρουν πως να την αντιμετωπίσουν. Ο Ολλανδός τεχνικός υποστήριξε πως η ομάδα του θα πιέσει για να σκοράρει.
Ο Μάρτιν Γιολ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μίλησε:

Για τις απουσίες
«Είμαστε όπως ήμασταν και την προηγούμενη εβδομάδα. Δυστυχώς χωρίς τον Ένοχ, όμως. Σήμερα περιμένουμε απάντηση από τον γιατρό για τον Λίντγκρεν γιατί αν δεν παίξει θα είναι απώλεια»

Για την καυτή ατμόσφαιρα
«Τόσες φορές που έχουν δει οι παίκτες μου την Τούμπα ξέρουν πλέον πως πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτή την ατμόσφαιρα. Στην Ολλανδία εξάλλου έχουμε αντιμετωπίσει εχθρική ατμόσφαιρα και τα έχουμε καταφέρει»

Για το πως θα αγωνιστεί o Άγιαξ
«Θα παίξουμε όπως στο α’ μέρος, όταν κάναμε πολλές φάσεις. Στόχος μας είναι να πιέσουμε τον ΠΑΟΚ και να σκοράρουμε. Δεν θέλουμε να τον αφήσουμε να κάνει στην έδρα του το παιχνίδι του. Ο Αϊσσάτι τα πήγε πολύ καλά με την ομάδα Νέων ως δεξιός χαφ, ενώ και πέρσι που αγωνιζόταν αριστερά ήταν καλός. Συν τοις άλλοις αν δεν έχουμε τον Λίντγκρεν στο αυριανό παιχνίδι δε θα είχαμε πολλούς διαθέσιμους παίκτες για τη μεσαία γραμμή».

Για τον ΠΑΟΚ
«Στο προηγούμενο παιχνίδι είδαμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε υπομονή και πήρε το αποτέλεσμα. Αν εμείς είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ θα ήμασταν καλύτερα τώρα και αυτό είναι ένα θέμα για σκέψη. Ξέραμε καλά την ομάδα. Η δυσκολία είναι ότι πέρσι είχαν άλλο προπονητή αλλά ήρθε άλλος την τελευταία στιγμή. Επίσης, ο Ιβιτς ήταν τραυματίας αλλά έπαιξε, υπήρχε σκέψη να παίξουν κάποιοι άλλοι, αλλά κατά τα άλλα είμαστε καλά ενημερωμένοι».

Πηγή: gazzetta.gr