Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει αν ήταν σοβαρό το χτύπημα που δέχθηκε ο Κέβιν Μιραλάς στο χθεσινό φιλικό (2-1) της εθνικής Βελγίου με τη Ρουμανία στη Λιέγη. Συγκεκριμένα, στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ντορίν Γκοϊάν πήγε άτσαλα πάνω στον επιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος έδειχνε να πονάει και έκανε παράπονα για ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατό του.

Ο 24χρονος παίκτης των Πειραιωτών έπαιξε για ακόμη 26 λεπτά στον αγώνα και στο 66΄αντικαταστάθηκε από τον Ντεμπελέ. Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση του Μιραλάς δεν ήταν και η καλύτερη, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να ενημερωθούν για την κατάστασή του.

Επίσης, θα μάθουν αν είναι ανάγκη να αγωνιστεί την Τρίτη στο Παρίσι στο φιλικό με τη Γαλλία. «Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα εδώ στη Λιέγη. Θα πρέπει να δουλέψω ακόμα για να βρω τους αυτοματισμούς με την ομάδα. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω γιατί υπάρχουν πολλά ωραία πράγματα που μπορώ να κάνω με αυτήν την ομάδα», δήλωσε ο Βέλγος μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Οι άλλοι διεθνείς…

Εκτός του Μιραλάς, ο Ολυμπιακός έχει και άλλους διεθνείς (πέρα από τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Τοροσίδη και Χολέμπας που αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το ματς της Εθνικής Ελλάδας). Συγκεκριμένα, ο Ζαν Μακούν επέστρεψε στην εθνική Καμερούν και πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και αγωνίστηκε για περίπου 24 λεπτά. Μάλιστα, σε αυτό το χρονικό διάστημα πρόλαβε να δώσει ασίστ στον Σαμουέλ Ετό για να γράψει το τελικό 3-1 απέναντι στο Σουδάν. Από την πλευρά του, ο Μέλμπεργκ έπαιξε για ενενήντα λεπτά στη φιλική ήττα (2-0) της Σουηδίας από τη Δανία.

Πηγή: sport-fm.gr