Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των δικηγόρων του Βαρδινογιάννη και του Αλ Σαούντ και υπογράφτηκε και επίσημα το MoU.

Κάτι που ήταν τυπικό, αφού οι δύο πλευρές είχαν ήδη συμφωνήσει και απέμενε το τελικό ραντεβού για τις υπογραφές.

Έτσι, από την Τρίτη, ξεκινάει και επίσημα ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από οικονομολόγους που έχει επιλέξει ο επικεφαλής της κίνησης και οικονομικός σύμβουλος του Σαουδάραβα, Αναστάσιος Μπερέτας.

Στο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, εκ μέρους του πρίγκιπα Αλ Σαούντ ήταν ο πληρεξούσιος δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος και ο οικονομικός σύμβουλος Αναστάσιος Μπερέτας. Την ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Δημήτρης Γόντικας και ο οικονομικός διευθυντής Αλέξανδρος Παπαδοσπυριδάκης. Τέλος, για λογαριασμό του Γιάννη Βαρδινογιάννη παρέστη ο νομικός εκπρόσωπος του, Λεωνίδας Γεωργόπουλος.

Αυτό που απομένει τώρα είναι να αρχίσει ο ενδελεχής έλεγχος στα «βιβλία» της ΠΑΕ, ο οποίος θα στηρίζεται στους προηγούμενους που είχαν γίνει, με σκοπό να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Κάτι, που θα φέρει στο «τιμόνι» του Παναθηναϊκού τον Αλ Σαούντ και θα αφήσει ικανοποιημένες όλες τις πλευρές, αφού στην προκειμένη, ισχύει το ρητό, «το γοργόν και χάριν έχει».

Απο εκεί και πέρα, αύριο, μαζί με τον οικονομικό έλεγχο που θα ξεκινήσει από τους οικονομολόγους του Σαουδάραβα, ο Βλάσης Τσάκας θα πάει να συναντήσει τον Αλ Σαούντ για να του μεταφέρει όσα πρέπει να μάθει για τις εξελίξεις που υπάρχουν. Και λογικά, τις επόμενες μέρες θα μπούνε ασφαλισμένα τα 15εκ. € που έχει τάξει ο Σαουδάραβας σε ειδικό λογαριασμό, τα οποία θα… ελευθερωθούν για την ΠΑΕ, μόλις αναλάβει τις τύχες της ομάδας ο πρίγκιπας και ορίσει το δικό του Δ.Σ.

Πηγή: sportfm.gr