Μέρες… Μαραντόνα ζει η αναγεννημένη την τελευταία διετία Νάπολι που δείχνει ικανή να διεκδικήσει φέτος κάποιον τίτλο. Οι «παρτενοπέι» θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα και κόντρα στην πρωτοπόρο της Serie A Γιουβέντους, θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν πως δεν αστειεύονται. Εκτός από το μεγάλο ντέρμπι του «Σαν Πάολο», η 11η αγωνιστική στην Ιταλία έχει όμως κι άλλα ματς που μπορούν να «κλέψουν» λίγη δόξα…

Ο Ματσάρι θα στηριχθεί για μια ακόμη φορά στη δύναμη της έδρας αλλά και στους Χάμσικ, Καβάνι, με τη συμμετοχή του Λαβέτσι να είναι αμφίβολη. Μεγαλύτερους πονοκεφάλους φαίνεται να έχει όμως, ο τεχνικός των «μπιανκονέρι», Αντόνιο Κόντε, που θα πρέπει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για τους Πέπε, Πίρλο, Μαρκίζιο και Κιελίνι.

Στο «Ολίμπικο» της Ρώμης η Λάτσιο υποδέχεται την Πάρμα, γνωρίζοντας πως με νίκη δική της και ενδεχόμενη απώλεια βαθμών της «μεγάλης κυρίας», ανεβαίνει στην κορυφή. Σισέ και Κλόζε έπαιξαν από ένα ημίχρονο στο ματς του Europa League με τη Ζυρίχη και ξεκούραστοι, θα αποτελέσουν τη γραμμή κρούσης των «λατσιάλι».

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Σάββατο, 05/11/2011

Παλέρμο – Μπολόνια
Νοβάρα – Ρόμα

Κυριακή, 06/11/2011

Τζένοα – Ίντερ
Αταλάντα – Κάλιαρι
Τσεζένα – Λέτσε
Κιέβο – Φιορεντίνα
Λάτσιο – Πάρμα
Μίλαν – Κατάνια
Ουντινέζε – Σιένα
Νάπολι – Γιουβέντους

Η επόμενη αγωνιστική (12η):

Σάββατο, 19/11

Ίντερ-Κάλιαρι
Φιορεντίνα-Μίλαν
Νάπολι-Λάτσιο

Κυριακή, 20/11

Μπολόνια-Τσεζένα
Κατάνια-Κιέβο
Τζένοα-Νοβάρα
Γιουβέντους-Παλέρμο
Πάρμα-Ουντινέζε
Σιένα-Αταλάντα
Ρόμα-Λέτσε

Πηγή: sport-fm.gr