Παίκτες… έτοιμους για όλα αναζητεί ο Σάκης Τσιώλης για την 11άδα του Άρη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι «κίτρινοι» παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά βαρύ. Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει μπροστά του μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, που στόχο έχει την προετοιμασία για να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς του.

Ενδεικτικό του κλίματος και της πίεσης που υπάρχει στην ομάδα είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά χθες ο Έλληνας τεχνικός δεν μίλησε στους παίκτες κάτι που το συνήθιζε από την πρώτη στιγμή που είχε αναλάβει την ομάδα.

Πάντως στο περιβάλλον του ο Σάκης Τσιώλης έκανε λόγο για έντεκα μαχητές που θέλει για το παιχνίδι στην Αθήνα. Μεταξύ άλλων ο Σάκης Τσιώλης ήταν απογοητευμένος από επιλογές που έκανε αλλά δεν του βγήκαν. Καστίγιο και Νέτο ήταν η αρχή. Οι επόμενοι που εκτιμάται πως θα «πληρώσουν το μάρμαρο» είναι οι Φατί και Καπετάνιος καθώς πιθανότατα θα κάτσουν στον πάγκο.

Περισσότερες σκέψεις για το παιχνίδι με την Ένωση αναμένεται να αποκαλύψει σήμερα στην προπόνηση που θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελιδης».

Πηγή: sport-fm.gr