Άγνωστο ακόμη και για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι πώς θα εμφανιστεί η ομάδα του αύριο απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ (21:45). Αιτία είναι η αγωνιστική απραξία, αλλά και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που υποχρέωσαν τον Παναθηναϊκό σε προετοιμασία μετ’ εμποδίων.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι. Ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν ήμασταν σε μία τέτοια κατάσταση, όπως είμαστε φέτος. Έχουμε παίξει μόνο ένα παιχνίδι στο Κύπελλο πριν την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και αυτό το παιχνίδι χωρίς τους φιλάθλους μας», δήλωσε ο «Ζοτς» στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και πρόσθεσε:

«Και για μένα είναι ένα ερωτηματικό το πώς θα είναι το παιχνίδι με την Ουνικάχα Μάλαγα. Επειδή είμαστε και κουρασμένοι από την προετοιμασία μας για να είμαστε έτοιμοι στην αρχή της φετινής σεζόν, αλλά όπως ξέρετε αντιμετωπίζουμε ουκ ολίγα προβλήματα. Ο Τσαρτσαρής είναι έξω για δέκα μέρες, ο Περπέρογλου ξέρουμε πλέον ότι θα μείνει έξω ίσως και για δύο μήνες ακόμα και είχαμε και άλλους παίκτες με προβλήματα: Τον Καϊμακόγλου, τον Διαμαντίδη, τον Βουγιούκα, τον Μπατίστ τον Νικ Καλάθη… Δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να δουλέψουμε με όλους μας τους παίκτες. Αυτό για μας είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Και το κυριότερο είναι πως αγωνιζόμαστε απέναντι σε μία ομάδα που έχει δώσει τρία επίσημα παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο της Ανδαλουσίας. Είδαμε όλα τα παιχνίδια και είναι πολύ καλή ομάδα».

Ο «Ζοτς» ζήτησε τη στήριξη των φίλων του Παναθηναϊκού. «Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας, τους χρειαζόμαστε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα τους είναι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Είναι καλό να μην ξεχνάς τι πέτυχες την προηγούμενη σεζόν», ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Λόγκαν είπε: «Είναι το πρώτο παιχνίδι για όλους. Θα είναι πολύ συναρπαστικό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε. Μέχρι τώρα έχουμε δώσει μόνο ένα παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος. Πιστεύω πως όλοι θα μείνουν συγκεντρωμένοι την Πέμπτη και θα είμαστε έτοιμοι».

Ο Αμερικανός γκαρντ θεωρεί πως παρά τα προβλήματα, η ομάδα του θα σταθεί στο ύψος της έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου. «Είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμού και δεν καταφέραμε να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι τώρα, αλλά η ομάδα μας έχει βάθος πάγκου και άλλους παίκτες οι οποίοι μπορούν να καλύψουν οποιοδήποτε κενό όταν κάποιος είναι τραυματίας ή δεν είναι 100% έτοιμος. Πιστεύουμε πως θα είμαστε έτοιμοι και περιμένω να δω τους φιλάθλους μας στο γήπεδο να είναι με το μέρος μας. Τους χρειαζόμαστε στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας απέναντι σε έναν τόσο καλό αντίπαλο όπως είναι η Ουνικάχα Μάλαγα».

Πηγή: sportrfm.gr