Έτοιμος για «επαγγελματική» ηχογράφηση του τραγουδιού της Εθνικής είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος! Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM και την εκπομπή του Βασίλη Σαμπράκου «Insiders»,  αναφέρθηκε και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα λέγοντας πως προσφέρει αποφόρτιση από την πίεση και τη μιζέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος:

«Το τραγούδι ήταν μια έμπνευση της στιγμής. Γενικότερα μου αρέσει να γράφω, όχι αποκλειστικά στίχους, αλλά για πράγματα που μου αρέσουν ή όχι. Ειδικά το τραγούδι δεν το είχα δοκιμάσει. Έγινε στο ταξίδι από Ισραήλ προς Λετονία που ήταν μεγάλο. Καθόμουν με τον Κατσουράνη κι έτσι είπα να γράψω για τα πρόσωπα που έβλεπα. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, καταλαβαίνουν και τα γεγονότα που περιγράφω. Η Εθνική είχε πάντα πολύ καλό κλίμα. Προσφέρει αποφόρτιση από τους συλλόγους, είναι κάτι διαφορετικό, τουλάχιστον για μένα και αυτό θα έπρεπε να ισχύει για όλους τους παίκτες. Είπαμε, είναι μια αποφόρτιση από την πίεση και τη μιζέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου και συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους. Χωρίς τα κατάλληλα εφόδια, οι ποδοσφαιριστές μας βγάζουν ασπροπρόσωπους».

Για το αν κάποια στιγμή είχε ανησυχήσει για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας, είπε:

«Ποτέ, ούτε μια στιγμή. Ακόμη κι όταν κάποια στιγμή το κλίμα πήγε να χαλάσει, εγώ ήμουν αισιόδοξος. Πίστευα στο δέσιμο των παιδιών και τη δουλειά του προπονητή».

Στο τέλος έριξε και τη «βόμβα»:

«Σκεφτήκαμε να ηχογραφήσουμε το κομμάτι και να διαθέσουμε τα έσοδα για καλό σκοπό. Περιμέναμε να δούμε εάν υπάρχει ανταπόκριση κι εγώ είμαι έτοιμος να μπω στο στούντιο. Δεν θα είμαι μόνος μου, καθώς και άλλοι συμμετείχαν σε αυτό. Ειδικά οι Σηφάκης, Σαμαράς, Μανιάτης, Κονέ. Εύχομαι να πηγαίνει πάντα η ομάδα σε μεγάλες διοργανώσεις».

Πηγή: sportfm.gr