Έχουν κριθεί ουσιαστικά οι εκλογές της ΕΠΟ

Στις 26 Οκτωβρίου θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
10:45
13/09/2016
Έχουν κριθεί ουσιαστικά οι εκλογές της ΕΠΟ
loading

Τη Δευτέρα ανακοινώθηκε η ημερομηνία των εκλογών της ΕΠΟ, που είχε προγραμματιστεί αρχικά την 1η Οκτωβρίου και τελικά θα γίνουν στις 26 του ίδιου μήνα και φαίνεται ότι είναι κοντά στο να «κλειδώσει» και το αποτέλεσμα τους.

Όπως αναφέρει ο Σάββας Λιβάνιος στη «Live Sport», η αντιπολίτευση έχει τον έλεγχο των Ενώσεων και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει γνωστό ότι πήρε με το μέρος της κι άλλες Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) και έτσι πρόκειται να αναλάβει τις τύχες της ΕΠΟ. Στο ΔΣ της Ομοσπονδίας που διεξήχθη χθες (12/09), δεν έδωσαν το «παρών» οι Στράτος, Δέδες, Δημητρίου, Ψαρόπουλος, Βακάλης, Βούρβαχης, Γκίτσιος και Σταράκης που στηρίζουν την αντιπολίτευση.

Η απόφαση για ορισμό της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης ελήφθη με 11 ψήφους. Με αυτόν τον τρόπο φάνηκε ότι η ΕΠΟ δεν έχει αλλάξει στρατόπεδο, παρά την παραίτηση του μέχρι πρότινος προέδρου της, Γιώργου Γκιρτζίκη και άλλων πέντε μελών της. Μάλιστα, οι Δέδες Βούρβαχης και Ψαρόπουλος ενημέρωσαν με εξώδικο ότι δεν αναγνωρίζουν τις αποφάσεις του ΔΣ, οι οποίες πάρθηκαν με παρόντες τους κ.κ. Γκιρτζίκη, Τοπολιάτη, Μαζαράκη, Προύντζο, Καραμελίδη και Οικονομίδη που είναι υπόδικοι λόγω της υπόθεσης της κάρτας υγείας.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει