Οι διοικούντες την «κίτρινη» ΠΑΕ θέλουν να ενισχύσουν περισσότερο την ομάδα και να δώσουν ακόμη μία λύση στον Σάκη Τσιώλη.

Ο Κροάτης αμυντικός μέσος είναι ελεύθερος από τον Ιούνιο και μπορεί να αποκτηθεί από τους Θεσσαλονικείς μέχρι σήμερα, όταν και λήγει η μεταγραφική περίοδος για τη συγκεκριμένη κατηγορία ποδοσφαιριστών.

Ο 31χρονος παίκτης αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τον Άρη, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί περίπου δέκα χρόνια στην Bundesliga (με τις φανέλες των Λεβερκούζεν, Στουτγκάρδης και Βέρντερ Βρέμης) και δεν είναι υψηλό το κασέ του.

Ο Βράνιες ξεκίνησε την καριέρα του στο Όσιγιεκ το 1997, όπου και αγωνίστηκε για τρία χρόνια. Από το 2000 μέχρι το 2003 έπαιξε στη Λεβερκούζεν και στη συνέχεια για δύο χρόνια στη Στουτγκάρδη. Από το 2005 ανήκε στη Βέρντερ Βρέμης, όπου ήταν βασικός μέλος της ενδεκάδας. Τον Ιανουάριο του 2010 πήγε δανεικός στην Γκεντσλερμπιρλιγκί, γιατί δεν είχε καλές σχέσεις με τον Τόμας Σάαφ. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινή σεζόν δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό στη γερμανική ομάδα.

Συνάντηση με τη διοίκηση του Άρη είχε ο Σάκης Τσιώλης, μετά την ήττα (1-0) της ομάδας από τον Ατρόμητο μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι δύο πλευρές συζήτησαν περίπου 20 λεπτά και οι διοικούντες της «κίτρινη» ΠΑΕ παρουσιάστηκαν προβληματισμένοι για την εμφάνιση των παικτών και έδωσαν το ελεύθερο στον 52χρονο προπονητή να αντιμετωπίσει ο ίδιος όπως καλύτερα νομίζει την κατάσταση.

Πηγή: sportfm.gr