Μόνο την νίκη σκέφτονται οι παίκτες του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Και πώς να σκεφτούν κάτι άλλο, αφού μόνο το τρίποντο μπορεί να δώσει την… ανάσα που χρειάζεται αυτή η ομάδα, για την οποία, πιο πολύ ασχολείται ο κόσμος της με τα διοικητικά παρά με τα αγωνιστικά…

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κατεβαίνουν χωρίς φόβο για να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν.

Εξάλλου, οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους τι θα πει την Δευτέρα ο μέτοχος της ομάδας, Ανδρέας Βγενόπουλος, αλλά και τι θα γίνει με το διοικητικό μέλλον του «τριφυλλιού» γενικότερα. Οι ποδοσφαιριστές από την άλλη, οφείλουν να κάνουν την δουλειά τους και να δείξουν την καλή τους εικόνα, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Καταρχάς, για να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεύτερον, επειδή αμφισβητούνται. Τρίτον, να κερδίσουν παίζοντας συνάμα ελκυστικό ποδόσφαιρο, επειδή αυτός είναι ένας τρόπος που μπορεί να προσελκύσουν οποιονδήποτε επενδυτή θελήσει να αναλάβει τις τύχες της ομάδας που φαίνεται ξεκρέμαστη. Τέταρτον, να φτιάξουν το κλίμα στις εξέδρες, που τόσο τεταμένο είναι τον τελευταίο καιρό. Και τέλος, να δείξουν τον νεοαποκτηθέντα Ρούντολφ ότι αξίζει τον κόπο που ήρθε.

Ο Ούγγρος επιθετικός θα παρακολουθήσει από την εξέδρα τους Κοτσόλη (τέρμα), Βύντρα(δεξιά), Ιωαννίδη(αριστερά) και Μπουμσόνγκ – Καντέ να υπερασπίζονται την άμυνα της νέας του ομάδας. Στο κέντρο, ο Κατσουράνης ως αμυντικός μέσος και οι Ζεκά –Κλέιτον ως εσωτερικοί χαφ, θα προσπαθήσουν να τροφοδοτήσουν όσο καλύτερα τους Κουίνσι(δεξιά), Λέτο (αριστερά) και Τοτσέ(κέντρο), που θα αποτελούν την επιθετική τριπλέτα του «τριφυλλιού», σε μια… λαβωμένη από τους τραυματισμούς ενδεκάδα. Την πρώτη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε τον Άρη στους «Ζωσιμάδες» και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν δύο διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα, με τον Στεφάν Ντεμόλ να τονίζει ότι οι ποδοσφαιριστές του άργησαν να μπουν στη Σούπερ Λίγκα 45 λεπτά.

Ο Βέλγος προπονητής εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό είχε δύο ευχάριστα νέα καθώς οι μπλε κάρτες των Μπεσέρα και Κουέβας επιτέλους έφτασαν και οι δύο ποδοσφαιριστές θα μπορούν να προσφέρουν δύο ακόμα λύσεις στην επιθετική γραμμή.

Από την άλλη ο Στεφάν Ντεμόλ θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Βάντερσον και Ντάσιου (ο αρχηγός απουσίαζε και από το ματς της πρεμιέρας καθώς το πρόβλημα με τα πλευρά του δεν είχε ξεπεραστεί).

Εκτός πλάνων έμειναν οι Χουτ, Βίλα και Ταμπάσης.

Ο Στεφάν Ντεμόλ δεν φαίνεται να διαφοροποιεί τα αγωνιστικά του πλάνα παρά την δυναμική του αντιπάλου και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 με μοναδικό ερωτηματικό τον αντικαταστάτη του Βάντερσον συγκριτικά με όσα είδαμε στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Στο τέρμα ο Φέγκρους, στην άμυνα οι Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος με τον Μιχαήλ να έχει το προβάδισμα για το βασικό σχήμα.

Στο χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Πατσατζόγλου, Κεϊτά και Λίλα, ενώ η επιθετική τριάδα θα αποτελείται από τους Ντε Βινσέντι, Τζάνη, Μπακαγιόκο.

Την τελευταία φορά που οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στη Σούπερ Λίγκα ο Παναθηναϊκός νίκησε 4-0. Ο Παναθηναϊκός έχει 14 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αποστολή του ΠΑΟ: Κοτσόλης, Καρνέζης, Σαριέγκι, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Μαρίνος, Ιωαννίδης, Βιτόλο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μαυρίας, Ζέκα, Λέτο, Κουίνσι, Κλέιτον, Τοτσέ και Πετρόπουλος.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Κηπουρός, Φέγκρους, Πάντος, Μιχαήλ, Κώτσιος, Μπουζίντ, Λίλα, Κειτά, Ντε Βινσέντι, Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, Ανδράλας, Μπεσέρα, Κυριάκος, Τζάνης, Ζαιρί, Γεωργίου, Κουέβας, Μπακαγιόκο.

Πηγή: sport-fm.gr