Τις αιτήσεις αναίρεσης της απόφασης για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα κατέθεσαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η Λάρισα και Πανσερραϊκός.

Οι δύο ΠΑΕ, που ευελπιστούν ότι θα δικαιωθούν την ύστατη στιγμή, λίγες ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος, ειδοποιήθηκαν ότι η υπόθεση θα εκδικαστεί την Πέμπτη στις δέκα το πρωί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η απόφαση θα εκδοθεί την ίδια ημέρα.

Την Πέμπτη, επίσης, θα εκδικαστεί και η προσφυγή του Ηρακλή κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση της πλαστογραφίας.

Υπενθυμίζεται πως από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ θα εξαρτηθεί και το αν το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στην προγραμματισμένη του ημερομηνία που είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Κι αυτό διότι σε περίπτωση που το ανώτατο Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαιώσει τις ΠΑΕ που έχουν προσφύγει σε αυτό, τότε η υπόθεση για Βόλο και Καβάλα θα επιστρέψει στο δευτεροβάθμιο όργανο της ομοσπονδίας, πράγμα που σημαίνει ότι η έναρξη του πρωταθλήματος θα αναβληθεί.

Πηγή: sport-fm.gr