Στην ΑΕΚ ουσιαστικά επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ της «SportDay» σύμφωνα με το οποίο η οφειλή προς την ΕΠΟ αγγίζει τις 850.000 ευρώ, με την ομοσπονδία να έχει ενημερώσει εγγράφως για την πρόθεσή της να «μπλοκάρει» μεταγραφές και ανανεώσεις σε περίπτωση που δεν υπάρξει τακτοποίησή του

Τη Δευτέρα ο Σταύρος Αδαμίδης θα μεταβεί στα γραφεία της ΕΠΟ προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μείωση του ποσού, αφού κοινή πεποίθηση είναι πως πολλά από αυτά τα πρόστιμα είναι τουλάχιστον υπερβολικά. Στόχος του προέδρου της «Ένωσης» , η μείωση και ο διακανονισμός του ποσού, ενώ υπάρχει βεβαιότητα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο πως τελικά δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Ακόμα κι αυτό να συμβεί, όμως, θα πρέπει στα ταμεία της ΠΑΕ να μπουν χρήματα. Ο Νίκος Νοτιάς ενημέρωσε πως θα στείλει ένα ποσό, χωρίς όμως να προσδιορίσει το ύψος του και πότε αυτό θα είναι στη διάθεση των ανθρώπων της ΠΑΕ, ενώ από τη διοίκηση περιμένουν και την κινητοποίηση του κόσμου μέσω της αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας που ως τώρα δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική, καθώς έχουν πουληθεί περίπου 7.000 «κομμάτια».

Στο μεταξύ, στις 21:00 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Χετάφε και ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να παρατάξει πρόσωπα και σχήμα (4-2-3-1) που έχει στο μυαλό του για τα ματς του Europa League κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας. Μετά το παιχνίδι με τους Ισπανούς στο ΟΑΚΑ ακολουθούν τα ματς του φιλικού τουρνουά στην Κύπρο (με Ανόρθωση και ΑΕΛ) όπου ο Χιμένεθ θα πραγματοποιήσει και το τελικό μοντάρισμα της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr