Η πρόθεση του Λάζλο Μπόλονι να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ με έναν σέντερ φορ είναι δεδομένη, ωστόσο προτεραιότητα της διοίκησης δεν είναι αυτή. Για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, τα λιγοστά διαθέσιμα χρήματα κι όσα τυχόν προέλθουν από τους υποψήφιους νέους επενδυτές, θα χρησιμοποιηθούν για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ και κυρίως για να δοθούν δεδουλευμένα στους παίκτες.

Σιγή για Βιεϊρίνια, διάψευση για Ντουγκλάο

Από την Αγγλία συνεχίζεται η φημολογία περί πρότασης 4-4,5 εκατ. ευρώ της Μπλάκμπερν για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ωστόσο από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν τίποτα επίσημο στα χέρια τους και αρνούνται να σχολιάσουν το παραμικρό για το ενδεχόμενο πώλησης του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Παράλληλα, από τη διοίκηση διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι υπάρχει συμφωνία με τον Ντουγκλάο. Άλλωστε ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται σε μία θέση (στόπερ) όπου υπάρχουν οι Κοντρέρας, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σαβίνι και οι νεαροί Στάμου, Κουρδάκης και Ιντζίδης.

Σε καλό δρόμο

Η πληροφόρηση για την εξέλιξη των επαφών Ζαγοράκη, Φλωρίδη και Σαπχαζίδη είναι περιορισμένη, μετά από απόφαση των εμπλεκόμενων πλευρών. Ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία για αίσια κατάληξη των συζητήσεων. Δύο φαίνεται πως είναι τα ενδεχόμενα για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ, εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο πρόβλημα στις συζητήσεις των υποψηφίων επενδυτών με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Το πρώτο σενάριο θέλει τον Βασίλη Φλωρίδη να συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με 6,75 εκατ. ευρώ και να γίνεται μεγαλομέτοχος συμμετέχοντας σε νέα πενταμελή διοίκηση με τους Ζαγοράκη, Βρύζα και τους γιους του Γιώργου Σαπχαζίδη. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει πράξη το παραπάνω, είναι να συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (πρέπει να εκδώσει νέο ελληνικό διαβατήριο, να αποκτήσει φορολογική ενημερότητα και αντίγραφο ποινικού μητρώου), διαδικασία που για την ώρα δεν φαίνεται να παρουσιάζει προβλήματα.

Το δεύτερο σενάριο, που θα «ενεργοποιηθεί» αν για οποιονδήποτε λόγο ο Βασίλης Φλωρίδης δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις του, η οικογένεια Σαπχαζίδη θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις συμμετέχοντας με 1 εκατ. ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Ξεκαθαρίζει για δύο και… εισιτήρια

Σήμερα θα διαπιστωθεί η κατάσταση των Λαζάρ και Παπάζογλου, που αποχώρησαν για προληπτικούς λόγους λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο από τη χθεσινή προπόνηση. Σε πρώτη φάση δεν υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή τους στο ματς της Πέμπτης με τη Βαλερένγκα στην Τούμπα.

Στο μεταξύ, χθες πωλήθηκαν 2.5000 εισιτήρια για τον επαναληπτικό με τους Νορβηγούς και αν συνυπολογιστεί ότι έχουν πωληθεί 15.000 διαρκείας, η Τούμπα θα είναι σχεδόν κατάμεστη. Και λέμε «σχεδόν», γιατί εκκρεμεί η απάντηση της Βαλερένγκα για την παρουσία των οπαδών της στις εξέδρες. Αν τελικά και όπως όλα δείχνουν οι εκδρομείς φίλοι της δεν ξεπερνούν τους 100, θα «τοποθετηθούν» σε κεντρική κερκίδα και θα απελευθερωθούν επιπλέον εισιτήρια για τη Θύρα 8.

Πηγή: sport-fm.gr