Στο συναρπαστικό 48ο Διεθνές Ράλλυ Αιγαίου, την πρώτη θέση στην κατάταξη κατάφερε και φέτος να αποσπάσει το σκάφος BOOKER ΙΙ – AMITA MOTION με skipper τον Ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή Δημήτρη Δεληγιάννη.

Η Coca – Cola Τρία Έψιλον με την Amita Motion, για τέταρτη συνεχή χρονιά, στάθηκε έμπρακτος υποστηρικτής στον κορυφαίο αθλητικό θεσμό ευγενούς άμιλλας, μέσα από τη χορηγία της στο 48ο Διεθνές Ράλλυ Αιγαίου, γεμίζοντας με θετική ενέργεια όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο καταξιωμένος καπετάνιος με το έμπειρο πλήρωμά του ολοκλήρωσαν 450 ναυτικά μίλια, κερδίζοντας την τελευταία ιστιοδρομία Οινούσσες-Σούνιο που ανέδειξε και το μεγάλο τελικό νικητή του 48ο Διεθνούς Ράλλυ Αιγαίου.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής της Υπευθυνότητας και συγκεκριμένα της έμπρακτης στήριξης του αθλητισμού έχει αναπτύξει μια επιτυχημένη τετραετή συνεργασία με τον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης και το θεσμό του Ράλλυ Αιγαίου.

Το Ράλλυ Αιγαίου 2011 αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της χώρας μας και σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας διεθνώς. Φέτος, άνοιξε πανιά με μεγάλο χορηγό την Amita Motion που γέμισε με «θετική ενέργεια» όλα τα πληρώματα που έλαβαν μέρος!