Θέση βασικού στο αποψινό φιλικό κόντρα στην Καραμπουκσπόρ (19:00, Conn-X) αναμένεται να δώσει ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος θέλει να δει τον Ισλανδό επιθετικό σε δράση κάτω από συνθήκες αγώνα.

Μόνο Μίτσελ διαφαίνεται στο μεταγραφικό σχεδιασμό του «Δικεφάλου», με τις πιθανότητες απόκτησης αντι-Ντιοπ να είναι σχεδόν μηδαμινές. Παραμένουν οφειλές σε παίκτες.

Τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει στη φιλική αναμέτρηση που θα γίνει στο Μπαντ Ράντγκερσμπουργκ, που βρίσκεται 20 χιλιόμετρα περίπου μακριά από το Τόπλιτσε όπου προετοιμάζεται η ομάδα, κόντρα στην Καραμπουκσπόρ έδειξε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει σύστημα, κατά τα φαινόμενα, 4-2-3-1 με τους Κωνσταντόπουλος στην εστία, Γεωργέα (δεξιά), Μανωλάς και Δέλλα (σέντερ μπακ) και Καράμπελα (αριστερά). Αμυντικά χαφ θα είναι οι Μάκος και Κλωναρίδης, ενώ Χοσέ Κάρλος (δεξιά), Λυμπερόπουλος (κέντρο) και Γκούντγιονσεν (αριστερά) θα παραταχθούν πίσω από τον Μπέλεκ (κορυφή).

Μόνο Μίτσελ

Το ένα μετά το άλλο φτάνουν τα φαξ στα γραφεία της ΑΕΚ που προτείνουν αμυντικά χαφ για τη θέση του Ντιοπ, ωστόσο, πρώτο μέλημα των «κιτρινόμαυρων» είναι η απόκτηση του Μίτσελ. Μετά την απόκτηση του Γκούντγιονσεν, οι οικονομικές δυνατότητες είναι σχεδόν μηδαμινές, όπως ενημέρωσε και τον Χιμένεθ ο Σταύρος Αδαμίδης την Πέμπτη στο Τόπλιτσε.

Ο Χιμένεθ θέλει και έναν παίκτη ως αντι-Ντιόπ, αλλά και ένα «οκτάρι», κάτι που μέχρι στιγμής τουλάχιστον θεωρείται αδύνατο. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση του Μίτσελ και όπως τονίζει η Sportday κερδίζει έδαφος το ενδεχόμενο να μην αντικατασταθεί ο Ντιόπ με καθαρόαιμο αμυντικό χαφ! Βέβαια, ο Σενεγαλέζος δεν έχει αποδεσμευθεί ακόμα, αν και από την ΑΕΚ τονίζουν ότι το όλο θέμα θεωρείται τυπικό. Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί για τη θέση στα χαφ είναι ο Ζέλσον Φερνάντες. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος της Σεντ Ετιέν είχε αγωνιστεί πέρυσι ως δανεικός στην Κιέβο, αλλά δεν υπολογίζεται από τους Γάλλους και δανείζεται εκ νέου. Το κασέ του, όμως, προσεγγίζει το μισό εκατ. ευρώ, αλλά η Σεντ Ετιέν φέρεται να καλύπτει τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Παραμένουν οφειλές

Ούτε η μεταγραφή του Έιντουρ Γκούντγιονσεν κατάφερε να εκτινάξει την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ, ο αριθμός των οποίων έχει φτάσει τα 6.659 μέχρι στιγμής. Η περιορισμένη κίνηση δεν έχει φέρει τα αναμενόμενα έσοδα με αποτέλεσμα να αναζητούνται από την ομάδα πόροι, αφού υπάρχουν ακόμα οφειλές προς τους παίκτες για την περασμένη σεζόν. Για την ακρίβεια, οι οφειλές είναι σημαντικές, μια και ούτε στις 30 Ιουνίου ούτε στις 15 Ιουλίου (στις δύο προθεσμίες που είχε η ΑΕΚ) τους καταβλήθηκαν οι διακανονισμοί που είχαν γίνει τον Μάρτιο και τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στο τρίμηνο Μαΐου-Ιουνίου.

Επίσης, ο Μανωλάς συμφώνησε προφορικά στην ανανέωση, αλλά για να υπογράψει ζητεί προκαταβολή 150.000, ενώ ο Γκούντγιονσεν θα πρέπει να λάβει τις 400.000 από τις 650.000 του πρώτου χρόνου του συμβολαίου του μέχρι τον Σεπτέμβρη!

Πηγή: sport-fm.gr