Μετά από την απόκτηση του Γκούντγιονσεν, στην ΑΕΚ το θέμα που «καίει» είναι η παραμονή ή όχι του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ! Ο Σενεγαλέζος σήμερα επρόκειτο να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ένωσης στο Τόπλιτσε.

Αντί αυτού ζήτησε νέα άδεια για τρίτη φορά στη σειρά, για χρονικό διάστημα που δεν το προσδιόρισε.

Ο λόγος για την εξέλιξη αυτή είναι οι επιπλοκές που παρουσιάζει η εγκυμοσύνη της συζύγου του Ντιοπ οι οποίες τον υποχρεώνουν να είναι δίπλα της και να μην μπορεί να απομακρυνθεί από την Γαλλία.

Οι πιθανότητες παραμονής του Ντιοπ στην ΑΕΚ ήταν λίγες. Όμως μετά και από αυτή την εξέλιξη αυτές έχουν γίνει μηδαμινές, λόγω του προβλήματος του Σενεγαλέζου άσου.

Άλλη μια ένδειξη αυτού, αποτελεί το γεγονός ότι στην Ένωση έχουν αρχίσει –ήδη- να κινούνται για την εύρεση νέου αμυντικού χαφ ο οποίος πρόκειται να πάρει την θέση του Ντιοπ στο ρόστερ της ομάδας.

Υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Ιγκλέσιας από τον Ιανουάριθο και δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί αυτή, καθώς κρίνεται και οικονομικά συμφέρουσα μετά από την υπέρβαση της μεταγραφής του Γκούντγιονσεν.

Ανάλογα με την εξέλιξη στο θέμα του Γκέντζογλου (περιμένουν πρόταση από την Αταλάντα) υπάρχει το ενδεχόμενο να κινηθεί η ΑΕΚ και για άλλον έναν παίκτη με υψηλό συμβόλαιο.

Στη περίπτωση αυτή, θα εξετασθεί η συνεργασία με τον Μίτσελ, όμως, μόνο εάν μείνει ελεύθερος και αποφασίσει να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Πηγή: sport-fm.gr