Απέρριψε τελικά την προσφορά του Νικόλα Πατέρα ο Παναθηναϊκούς. Θυμίζουμε ότι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟ πρότεινε να καλύψει ο ίδιος την οικονομική διαφορά που χώριζε την ομάδα με τον Γκαλάς.

Συγκεκριμένα με επιστολή του προς τον Πατέρα, ο Δημήτρης Γόντικας τόνισε πως θα ήταν καλύτερο αυτά τα χρήματα αν επιθυμεί να τα βάλει στα ταμεία της ομάδας με την μορφή κάποια χορηγίας.

H αντίδραση του Νικόλα Πατέρα ήταν άμεση. Έστειλε στον Γόντικα την ακόλουθη επιστολή:

«Αγαπητέ Δημήτρη,

Θέλω να πιστεύω ότι το περιεχόμενο της επιστολής μου ήτανε σαφές και κατανοητό. Εγώ δεν έχω κάποια εμπορική εταιρεία για να κάνω χορηγία/διαφήμιση στην ΠΑΕ ούτε απευθύνθηκα στο εμπορικό τμήμα για κάτι ανάλογο.

Επειδή τον τελευταίο καιρό διαβάζω ότι γίνεται προσπάθεια απόκτησης του ποδοσφαιριστή Γκαλάς για την θέση κεντρικού αμυντικού και η διαφορά σας είναι από 300.000-500.000 για κάθε χρόνο του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, σας προσέφερα αυτό το ποσό μόνο για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή και όχι αόριστα για χορηγία προς την ΠΑΕ. Εάν πιστεύετε ότι με αυτά τα χρήματα μπορεί να γεφυρωθεί η διαφορά και να επέλθει συμφωνία για την απόκτηση του Γκαλάς είμαι στην διάθεσή σας».

Μετά από αυτή την εξέλιξη δεν θα αποτελέσει καθόλου έκπληξη να δούμε πάλι οπαδούς του Παναθηναϊκού να προτρέπουν τον Τζίγγερ να πουλήσει την ΠΑΕ.