Θέμα ημερών, ίσως και ωρών, αναμένεται να είναι η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο.

Ο μάνατζερ του Γάλλου επιθετικού βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ ο 30χρονος στράικερ έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά του και ετοιμάζεται για να μετακομίσει στη Ρώμη.

Πάνω από 2,2 εκατομμύρια ευρώ οι αποδοχές του παίκτη μαζί με τα μπόνους, ενώ οι «πράσινοι» θα εισπράξουν ένα ποσό περί τα 5,5-6 εκατομμύρια ευρώ.

Τα ιταλικά Μέσα μάλιστα γράφουν για πλήρη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και με την πλευρά του Σισέ, ωστόσο η ανακοίνωση της μεταγραφής ίσως καθυστερήσει λίγο, μέχρι να παραχωρηθεί ο Φλοκάρι (σ.σ. ενδιαφέρονται Πάρμα και Τζένοα) ή/και ο Ρόκι.

Φέρνει μεταγραφές ο Σισέ

Την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ περιμένουν και οι Ζεσουάλδο Φερέιρα και Δημήτρης Γόντικας, ώστε να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα τους. Η απόκτηση επιθετικού και αμυντικού μέσου αποτελούν την προτεραιότητα των δύο ανδρών, αφού μπροστά έχει μείνει μόνο ο Αντώνης Πετρόπουλος και στα χαφ ο Σιμάο.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις επιθετικών, με τις οποίες θα ασχοληθεί ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ομάδας, μόλις «τελειώσει» του Σισέ, ώστε να αποκτηθεί τόσο ο φορ, όσο και ο μέσος όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να βρίσκονται στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία. Οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν θα πρέπει να πληρούν δύο βασικές προϋποθέσεις. Να είναι νεαρής ηλικίας και φτηνοί, ώστε να συμβαδίζουν τόσο με την ηλικιακή, όσο και με την οικονομική πολιτική των «πράσινων».

Η πώληση του Σισέ, αν συνδυαστεί και με την αποχώρηση του Μπουμσόνγκ, θα «σώσει» οικονομικά τη χρονιά για τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων θα πάνε στις μεταγραφές. Θα πάει στα λειτουργικά έξοδα της ομάδας το 75-80% των χρημάτων και το υπόλοιπο ποσοστό στις μεταγραφές.

«Πράσινοι» Αγανακτισμένοι

Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν οργανώσει οι φίλοι της ομάδας την Πέμπτη στις 17:00, όταν θα συγκληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου. Οι «πράσινοι»… Αγανακτισμένοι σκοπεύουν να διαμαρτυρηθούν γα την αδιαφορία των μετόχων και μάλιστα σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τονίζουν:

«ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ Δ.Σ., Λεωφόρος Κηφισίας 168 & Σοφοκλέους στις 17:00… ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ = ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ».

Πηγή: sport-fm.gr