Την άποψή του πως αν ο Ολυμπιακός καταθέσει πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ στη Βαλενσιέν μπορεί να αποκτήσει άμεσα στον Κάρλος Σάντσες, εξέφρασε ο μάνατζερ του Κολομβιανού μέσου, Κριστόφ Μονγκέ.

Ο εκπρόσωπος του 25χρονου χαφ υποστήριξε ότι οι «ερυθρόλευκοι» καλύπτουν τον πελάτη του από πλευράς φιλοδοξιών, ενώ δεν αποδέχτηκε τους ισχυρισμούς ότι περιμένει το Κόπα Αμέρικα πριν πάρει την τελική του απόφαση.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”, ο Μονγκέ δήλωσε για:

Το ποσό που χρειάζεται για να γίνει η μεταγραφή:
«Αν κάνει πρόταση 3 εκατομμύρια ευρώ ο Ολυμπιακός θα γίνει αμέσως η μεταγραφή. Δεν θέλω να μπω σε οικονομικές λεπτομέρειες, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Με αυτό το ποσό η Βαλενσιέν θα τον παραχωρήσει αμέσως τον παίκτη».

Το αν οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν αυτό το ποσό:
«Δεν ξέρω».

Το αν ο πελάτης του περιμένει το Κόπα Αμέρικα για να του γίνει κάποια καλύτερη πρόταση:

«Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Φυσικά και θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό ο Κάρλος. Μιλάω σε καθημερινή βάση μαζί του και ξέρω καλά ότι αυτή είναι η επιθυμία του. Θέλει να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο αυτό. Αναγκαστικά περιμένει να δει κι εκείνος τι θα γίνει.

Προετοιμάζεται αυτές τις μέρες με την εθνική του ομάδα για το Κόπα Αμέρικα, αλλά περιμένει να δει τι θα γίνει και στο θέμα της μεταγραφής του. Είναι γνωστό άλλωστε ότι θέλει να φύγει από τη Βαλενσιέν και να πάει σε μία ομάδα με μεγαλύτερους στόχους. Και ο Ολυμπιακός σας επαναλαμβάνω ότι τον καλύπτει απόλυτα».

Πηγή: sportfm.gr