Ο Κονγκολέζος αμυντικός επιβεβαίωσε ότι έχει στα χέρια του πρόταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά και από τη Νανσί και άλλες δύο ομάδες, ενώ έδειξε να έχει ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Sportday, που δημοσιεύεται σήμερα, ο 27χρονος σέντερ μπακ:

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ:

«Ναι, έχω πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας και μίλησα γι’ αυτό με τον εκπρόσωπό μου. Δεν μπορώ όμως να σας πω περισσότερα γι’ αυτό».

Για το αν υπάρχει… ανταγωνισμός για του Θεσσαλονικείς:

«Έχω πρόταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά και από άλλες τρεις ομάδες. Η μία είναι πράγματι η Νανσί. Τα σκέφτομαι όλα αυτά, αλλά πιστεύω πως είναι νωρίς για να αποφασίσω».

Για το τι γνωρίζει για τον “Δικέφαλο του Βορρά”:
«Βεβαίως ξέρω τον ΠΑΟΚ και το ότι είναι μία από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες. Ξέρω ότι θα παίξει και στην Ευρώπη, ενώ έμαθα ότι πρόσφατα συμφώνησε με τον Λάζλο Μπόλονι, που είναι πολύ γνωστός στη Γαλλία. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν έχω κάτι άλλο να σας πω. Είναι νωρίς ακόμη».

*Δύο είναι τα προβλήματα που εμποδίζουν προς το παρόν τη συμφωνία των πλευρών. Από τη μία η ασφυκτική πίεση των Γάλλων της Νανσί για να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και από την άλλη το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ακούσει άσχημα πράγματα για όσα γίνονται στην Ελλάδα και αφορούν τον οικονομικό τομέα.

Πηγή: sportfm.gr