Ο Ολυμπιακός προχωράει σε μεταγραφές, όμως το θέμα των αποδεσμεύσεων έχει μείνει στάσιμο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει να πουλήσουν κάποιους ποδοσφαιριστές, όμως προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια πρόταση που να τους ικανοποιεί με συνέπεια το θέμα αυτό να παραμένει ανοιχτό.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται χρήματα και είναι δεδομένο πως δεν μπορεί να ξεκινήσει προετοιμασία με 45 παίκτες, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ. Το ζήτημα των αποχωρήσεων μοιάζει αδιέξοδο, αφού ακόμα και για τον Ματ Ντάρμπισαϊρ δεν έχει φτάσει πρόταση στα γραφεία. Το ποσό που ζητάνε οι Πειραιώτες για την πώληση του Άγγλου επιθετικού, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κριθεί υπερβολικό, όμως ακόμα κι έτσι επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία.

Για τους υπόλοιπους παίκτες που βρίσκονται στην “υπό παραχώρηση” λίστα, τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Ενδιαφέρον υπάρχει μόνο από ελληνικές ομάδες που ψάχνουν δανεικούς και ακόμα κι αν το ποσό που ζητάει ο Ολυμπιακός για αυτούς είναι απόλυτα λογικό, προτάσεις για πώληση δεν φτάνουν στα γραφεία. Η ουσία είναι πως η έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν πλησιάζει και στο Ρέντη θα παρουσιαστούν πολύ περισσότεροι ποδοσφαιριστές από όσους θέλει και μπορεί να δουλέψει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το μέγεθος του ρόστερ δεν είναι απλά μεγάλο, είναι σχεδόν το διπλάσιο από αυτό που θέλει ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος επιθυμεί να έχει στην διάθεση του 23 με 24 ποδοσφαιριστές. Αυτό σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα αναγκαστούν είτε να δώσουν τελικά δανεικούς κάποιους παίκτες που θα προτιμούσαν να πωλήσουν, είτε θα αποδεχτούν προτάσεις που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούν να θεωρηθούν συμφέρουσες.

Πηγή: sportfm.gr