Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτιση του 27χρονου Αμερικάνου Πιέρ Πιρς. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό μπασκετμπολίστα που αν δεν είχε προβλήματα με την δικαιοσύνη θα είχε σημαντική καριέρα στο NBA.

Πάμε να δούμε τα… επιτεύγματα του:

– Συνελήφθη πρώτη φορά γιατί έβαψε το σχολείο του με σπρέι. Αυτυό όμως ήταν το λιγότερο που έχει κάνει!

– Το 2002 μία γυναίκα τον κατηγόρησε πως της επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα πάρτι. Το κολέγιο του τον απέβαλλε, ο Πιρς δέχτηκε συμβιβασμό κι έκανε 200 ώρες κοινωνική εργασία μένοντας ένα χρόνο υπό επιτήρηση.

– Το 2005 επιτέθηκε στην πρώην σύντροφο του -με την οποία συζούσε για δυόμιση χρόνια- απειλώντας την με μαχαίρι γιατί βρήκε νέο φίλο. Αν και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης τελικά βγήκε στον ένα χρόνο λόγο καλής διαγωγής και συμμετοχής σε προγράμματα για σεξουαλικές επιθέσεις.

– Το 2007 ήταν έτοιμος να υπογράψει με τους Golden State Warriors (στους δύο αγώνες που έπαιξε στο summer league εντυπωσίασε έχοντας 21,5 πόντους μ.ο.) αλλά επειδή ήταν υπό επιτήρηση και απαγορευόταν να βγει από την πολιτεία της Αϊόβα το συνέλαβαν κι έμεινε 30 μέρες στην φυλακή. Ένα χρόνο αργότερα κατάφερε να πάρει άδεια από το δικαστήριο της Αϊόβα για να αγωνιστεί στην Γαλλία και την Τουλόν.