Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο Άλμπερτ Ριέρα να έρθει στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο μάνατζερ του Ισπανού μέσου αποκάλυψε πως η μόνη πρόταση που έχει ο πελάτης του είναι από τους «ερυθρόλευκους»

Ο μέσος των «κόκκινων» μίλησε στην εφημερίδα Sportday και ήταν θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα ενώ για το αν είναι έτοιμος απάντησε: «Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια πως είμαι έτοιμος. Και δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί είμαι ακόμα παίκτης της Λίβερπουλ και δεν μου επιτρέπεται να μιλάω με άλλους συλλόγους».

Για το αν συμφωνήσουν Ολυμπιακός και Λίβερπουλ δήλωσε: «Αν συμβεί κάτι τέτοιο και με ενημερώσει ο σύλλογός μου, τότε θα το συζητήσω. Ασφαλώς και δεν το αποκλείω να έρθω στην Ελλάδα. Μπορεί, αν τα βρουν Λίβερπουλ και Ολυμπιακός, να έρθω», ενώ για το αν γίνει η επόμενη συνομιλία στην Ελλάδα απάντησε: «Ποιος ξέρεις; Μπορεί…».

Πρόταση μόνο από τον Ολυμπιακό

Στην αποκάλυψη πως ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που έχει κάνει πρόταση για τον Άλμπερτ Ριέρα, προέβη με τοποθέτηση του ο μάνατζερ του Ισπανού, Άνχελ Καστέλ.

Ο Καστέλ μίλησε στον «Πρωταθλητή» υπογραμμίζοντας μεν άγνοια για τη πορεία διαπραγματεύσεων Ριέρα-Ολυμπιακού, αποκαλύπτοντας δε τη μοναδική πρόταση για τον Ίβηρα από τους «ερυθρόλευκους»: «Αυτή τη στιγμή μιλάνε οι δύο ομάδες. Δεν ξέρω κάτι αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τα χρήματα. Δεν μας έχει πλησιάσει καμία ομάδα για τον Άλμπερτ. Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που θέλει τον παίκτη και το απέδειξε μιας και ήρθε στο Λίβερπουλ για να ζητήσει τον Ριέρα από την ομάδα», σχολίασε.

Πηγή: gazzetta.gr