Το δρόμο προς τους υπόλοιπους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ώστε να βρεθεί λύση έδειξε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, υποστηρίζοντας ότι είναι υποχρέωση όλων να δείξουν καλή θέληση και να βρουν μια λύση. Σε ανοιχτή επικοινωνία με Γκάμπριελ οι «πράσινοι». Ψάχνει τον αντι-Κατσουράνη, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Φερέιρα.

«Πρέπει όλοι να δείξουν καλή θέληση. Οι βασικοί μέτοχοι δεν έχουν μόνο καθήκον, αλλά και ηθική υποχρέωση να βρουν λύση» υποστήριξε με δήλωσή του στην εφημερίδα «Εξέδρα», ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ.

Ερωτηθείς, μάλιστα, για το αν είναι διατεθειμένος να μεσολαβήσει, έτσι ώστε να υπάρξει συμφιλίωση μεταξύ των μετόχων, απάντησε: «Δεν ξέρω εάν μπορώ να σηκώσω αυτό το βάρος…»

Σε ανοιχτή επικοινωνία με Γκάμπριελ

Τη θέση του στον μάνατζερ του Γκάμπριελ ξεκαθάρισε ο Παναθηναϊκός, τονίζοντας ότι αν η Γκρέμιο δεν καταβάλλει κάποιο χρηματικό ποσό για τον παίκτη, τότε θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα στις 25 Ιουνίου. Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει εκφράσει επανειλημμένως την επιθυμία του να παραμείνει στην πατρίδα του και για τον λόγο αυτό, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία για να βρεθεί λύση. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Γκάμπριελ έχει προτείνει να γίνει ανταλλαγή με 1-2 παίκτης της Γκρέμιο, κάτι που μελετούν οι «πράσινοι». Όπως και να έχει η κατάσταση, εξελίξεις επί του θέματος αναμένεται να υπάρξουν τις προσεχείς ημέρες.

Ψάχνει τον αντι-Κατσουράνη ο Φερέιρα

Η απουσία του Κώστα Κατσουράνη από τα δύο τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ, προβληματίζει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος ψάχνει τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει στη μεσαία γραμμή, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει συγκεντρώνει ο Καραγκούνης, ο οποίος μπορεί να προωθήσει την μπάλα μπροστά και να κάνει παιχνίδι ανάλογα με τον «Κατσού», ενώ ως εναλλακτική λύση «παίζει» ο Σιμάο, ο οποίος είναι περισσότερο αμυντικογενής. Επίσης, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωση να μετατεθεί ο Λουίς Γκαρσία στο κέντρο, ειδικά αν επιστρέψει στις προπονήσεις ο Χριστοδουλόπουλος και τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το ματς κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Πηγή: sport-fm.gr