Αφού χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού Βόλου (2-1), ο Μάκης Χάβος τόνισε πως για το «Δικέφαλο του Βορρά» μόλις τώρα ξεκινούν τα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι δίκαια βρίσκεται εδώ. Εμείς δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα και δεχτήκαμε στην αρχή πίεση από τον αντίπαλο. Ευτυχήσαμε να βάλουμε το πρώτο γκολ και μετά το δεύτερο νομίζαμε ότι το ματς τέλειωσε. Και τότε, μας πίεσαν, αλλά πήραμε μία δίκαιη νίκη. Ήταν λογικό να πιεστούμε. Όπως και μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό σας είπα ότι τα πλέι οφ αρχίζουν τώρα για εμάς, σας λέω και πάλι το ίδιο. Ο Βόλος έπαιξε με ψηλιές μπαλιές. Όταν όμως, μπήκε ο Μαλεζάς και έπαιξε μαν του μαν τον Μαρτίν και το ματς τελείωσε».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν δημιούργησε πολλές φάσεις, ο Μάκης Χάβος είπε: «Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Σας το είπα και μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Μπορείς να κάνεις 20 ευκαιρίες και να μην βάλεις γκολ. Αντίθετα, μπορείς να κάνεις λίγες και να σκοράρεις. Είναι σημαντικό ότι σκόραρε ο Σαλπιγγίδης και ανέβηκε η ψυχολογία του. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε. Ο Βιεϊρίνια είχε πριν από το παιχνίδι ένα πρόβλημα για αυτό και τον αντικατέστησα. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά έκρινα ότι έπρεπε να βάλω στον αγώνα τον Μαλεζά».

Πηγή: sportfm.gr