Σε άλλα επίπεδα ανήγαγε η Φένλο το παιδομάζωμα που μάλλον θα πρέπει σε αυτή την περίπτωση να χαρακτηριστεί… βρεφομάζωμα. Η ολλανδική ομάδα έσπευσε να δεσμεύσει με δεκαετές συμβόλαιο συνεργασίας ένα παιδάκι 18 μηνών, που επέδειξε αξιοθαύμαστες ικανότητες με την μπάλα στα πόδια. Φυσικά η συμφωνία είναι συμβολική κι έγινε περισσότερο για πλάκα και διαφημιστικούς λόγους, ωστόσο η Φένλο την παρουσίασε με κάθε επισημότητα, βάζοντας τον μπόμπιρα που καλά-καλά δεν μιλά ακόμη, να υπογράψει συμβόλαιο μουτζουρώνοντας (αντί υπογραφής) το έγγραφο και να ποζάρει με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο μικρός είναι εγγονός παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Φένλο και κατοικεί με τους γονείς του στην πόλη που εδρεύει η ολλανδική ομάδα. Στοιχεία για τη θέση που αγωνίζεται ή τις αρετές του δεν υπάρχουν, αλλά από το παρακάτω βίντεο είναι πασιφανές πως έχει δεξί πόδι-διαβήτη.

Πηγή: sportfm.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.