Δημοσιεύματα από την Τουρκία θέλουν την Μπεσίκτας να ψάχνεται για τον Φερέιρα μιας και η τραγική σεζόν των «μαυραετών» με τον Μπέρντ Σούστερ, οδήγησαν στην αποπομπή του Γερμανού από τους διοικούντες της ομάδας.

Σύμφωνα με τα τούρκικα μέσα, ο πορτογάλος προπονητής του Παναθηναϊκού βρίσκεται ανάμεσα σε άλλα γνωστά ονόματα του Ευρωπαϊκού χώρου, όπως οι Ρανιέρι, Μπενίτεθ, Ντάουμ, Σκολάρι, Λουτσέσκου και Ζίκο.

Η Μπεσίκτας είναι μια ομάδα με πολλούς σταρ και έχει ξοδέψει πολλά λεφτά για παίκτες όπως οι Γκούτι, Σιμάο, Κουαρέσμα και Αλμέιδα και τα Μέσα της Τουρκίας θεωρούν πως πρέπει να υπάρξει κάποιος πολύ έμπειρος προπονητής για να οδηγήσει την ομάδα ξανά στην κορυφή.

Στα ίδια δημοσιεύματα αναφέρεται πως για να πάει κάποιος καταξιωμένος τεχνικός στην Μπεσίκτας, θα πρέπει να βγει η ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και αυτή τη στιγμή, η προπέρσινη πρωταθλήτρια Τουρκίας βρίσκεται στην 7η θέση, 7 βαθμούς πίσω από τα εισιτήρια του Europa League!

Για το υπόλοιπο της σεζόν στον πάγκο θα κάτσει ως υπηρεσιακός προπονητής ο Ταϊφού Χαβουτζού. Ο Φερέιρα βέβαια έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και έχει δηλώσει πολλάκις πως θέλει να παραμείνει και να δουλέψει στο «τριφύλλι».

Πηγή: sport-fm.gr