Σήμερα φτάνει στην Αθήνα ο Έβαλντ Λίνεν, αλλά η έντονη φημολογία περιλαμβάνει πληθώρα ονομάτων τόσο για την τεχνική ηγεσία, όσο και για τις επερχόμενες μεταγραφικές προσθήκες της ομάδας.

Ο Βαλβέρδε, και τ’ άλλα παιδιά

Τα πάντα είναι ανοιχτά για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αναφέρουν, χαρακτηριστικά, οι εφημερίδες που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό. Ο ‘Έβαλντ Λίνεν είναι μεν φαβορί για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά σίγουρα δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ατράνταχτο.

Θα ξανατρέξει Μαρινάκης το θέμα προπονητή;

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει ως πρόθεση του να αδειάσει την επιλογή του Σωκράτη Κόκκαλη. Αν όμως οι μεταγραφικές κινήσεις του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ προχωρήσουν, τότε το θέμα προπονητή μπορεί να απασχολήσει ξανά την ομάδα .

Ερνέστο;

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δεχθεί για μία ακόμη φορά, κρούση συνεργασίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», στο σημερινό της φύλλο. Ως γνωστό, το θέμα με τον Ισπανό, τέως τεχνικό της Βιγιαρεάλ, κρατάει εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχει όμως και plan b, που εμφανίζει το Λόταρ Ματέους στο προσκήνιο. Ο παλαίμαχος παίκτης της εθνικής Γερμανίας και της Μπάγερν έχει κάνει μία αρχική επαφή με την πλευρά του κ. Μαρινάκη.

Σίγουροι θα είμαστε μόνο στο αεροδρόμιο

Αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο στο θέμα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Το θέμα θα κλείσει οριστικά την προσεχή Πέμπτη, όταν οι τέως πρωταθλητές θα αναχωρήσουν για την Γερμανία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.