«Πιστεύω πως θα τα βρούμε με την ΑΕΚ»

Αισιόδοξος δήλωσε ο Αραούχο


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
22:17
08/03/2011
«Πιστεύω πως θα τα βρούμε με την ΑΕΚ»
loading

Αισιόδοξος πως θα βρεθεί μία συμβιβαστική λύση στη δικαστική του διαμάχη με την ΑΕΚ και δεν θα χρειαστεί να φτάσουν στα άκρα δήλωσε σε συνέντευξή του στην «Ovacion» ο Κάρλος Αραούχο.

«Σύμφωνα με όσα μου έχουν πει οι δικηγόροι, το θέμα με την ΑΕΚ θα λυθεί είτε φέτος ή το αργότερο στις αρχές του 2012. Κανένας δεν θέλει να φτάσει στα άκρα. Είμαι βέβαιος πως θα βρούμε μία συμβιβαστική λύση», δήλωσε ο Αργεντινός δεξιός μπακ, που πλέον αγωνίζεται στη Λανούς.

Όσο για τους λόγους που αποχώρησε από την ΑΕΚ, είπε: «Αντιμετώπισα ένα οικογενειακό πρόβλημα και περάσαμε μία δύσκολη περίοδο με τη σύζυγό μου (σ.σ. απέβαλε το 2010). Θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω στην Ευρώπη, γιατί από ποδοσφαιρικής άποψης πέρασα έναν πολύ καλό χρόνο. Είχα την ευκαιρία να παίξω στο Europa League, κάτι που δεν το είχα φανταστεί, και το απόλαυσα. Δυστυχώς όμως η κατάσταση στην ΑΕΚ και η οικονομική κρίση στη χώρα δεν βοήθησαν πολύ».

Τέλος, αναφορικά με την επιστροφή του στην πατρίδα του, ο Κάρλος Αραούχο τόνισε: «Τα πράγματα στην Αργεντινή είναι όπως τα άφησα. Όλοι είναι ίσοι και ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον άλλο. Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι όπως ήταν στην Αργεντινή πριν δέκα χρόνια. Οι μεγάλες ομάδες διαφέρουν πολύ από τις υπόλοιπες και οι αντίπαλοί τους προσπαθούν να πάρουν κάποια ισοπαλία».

Πηγή: sportfm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει