Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Stoiximan Basket League και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε, μέσω των social media, σύνθημα νίκης.

Οι «πράσινοι» είναι με την πλάτη στον τοίχο πλέον καθώς είναι πίσω με 2-1 στις νίκες και θα πρέπει οπωσδήποτε να επικρατήσουν στο ΣΕΦ και να στείλουν τη σειρά σε 5ο παιχνίδι. Σε διαφορετική περίπτωση, σε ενδεχόμενη ήττα δηλαδή, ο τίτλος θα καταλήξει στους «ερυθρόλευκους».

Όπως και να έχει, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι ο Γιαννακόπουλος έστειλε μήνυμα στην ομάδα του με νέα ανάρτηση στα social media, όπου ανέφερε τα εξής: «Για ό,τι πρεσβεύει ο Παναθηναϊκός. Για τα εκατ. κόσμου μας. Για τον Παύλο. Για τον Θανάση. Για τον εγωισμό σας. Για την αδικία. Κατεβείτε και… κερδίστε τους όπως ξέρετε και μπορείτε».

Νωρίτερα, ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ είχε αναφέρει ότι η απόφαση του αθλητικού δικαστή να τιμωρήσει μόνο με πρόστιμο τον Εβάν Φουρνιέ για τη χειρονομία του προς τους φιλάθλους στο ΟΑΚΑ είναι κάτι σαν «αντίβαρο λόγω της κόντρας της κυβέρνησης με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό».