Ρώσος δημοσιογράφος υποστήριξε πως η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είναι σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια, με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβούλου του συλλόγου να διαψεύδει τα πάντα.

Με τη σεζόν να οδεύει προς το τέλος της τα μεταγραφικά σενάρια θα έρθουν στο προσκήνιο για όλες τις ομάδες και ο «δικέφαλος του βορρά» δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Σενάρια είτε για αγορές παικτών είτε για πωλήσεις, με τους Ρώσους να στέκονται στον Κωνσταντέλια.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Ιβάν Καρπόφ ανέφερε στο προσωπικό του κανάλι στο Telegram πως η Ζενίτ είναι σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την αγορά του διεθνή Έλληνα άσου με 20 εκατ. ευρώ, συμπληρώνοντας πως η πρόταση προς τον παίκτη είναι για συμβόλαιο τεσσάτων ετών με συνολικές απολαβές ύψους 8 εκατ. ευρώ.

Ρεπορτάζ που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, όμως, όπως φάνηκε και από τον τρόπο με τον οποίο το σχολίασε ο Αλεξάντερ Μεντβέντεφ, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης. «Πρόκειται για φαντασιώσεις ενός υδρόβιου πτηνού», ήταν τα λόγια του.