Χόρτασε… από τις «λευκές» ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια (Εργότέλη, ΠΑΟΚ) ο Άρης και έτσι σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ θα αναζητήσει τη νίκη, η οποία θα είναι η πρώτη με τον Γιάννη Μιχαλήτσο στον πάγκο, αλλά και μετά από έναν μήνα κακών αποτελεσμάτων.

Παρά τα αποτελέσματα, το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, και υπάρχει αισιοδοξία για το σημερινό παιχνίδι, καθώς ο τεχνικός του Άρη θα έχει για πρώτη φορά όλους τους νεοαποκτηθέντες παίκτες στη διάθεσή του.

Από αυτούς, μάλιστα, θα στηριχθεί σε δύο για να μπορέσει να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα των «κίτρινων». Ο Γιάννης Μιχαλήτσος γνωρίζει πως τα περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών είναι περιορισμένα έτσι στον σημερινό αγώνα σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ό,τι ποιοτικότερο έχει.

Σε ποιους πέφτει ο κλήρος; Στον Καστίγιο και στον Σακάτα, οι οποίοι αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί.

Μπορεί ο Καστίγιο να μην είναι σε θέση να παίξει και στα 90 λεπτά του αγώνα, αλλά ο Γιάννης Μιχαλήτσος έχει αποφασίσει να τον ρίξει στη… μάχη από το πρώτο λεπτό.

Έτσι ο Μεξικάνος αναμένεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα στην αριστερή πλευρά, στο 4-2-3-1 που θα «κατέβει» ο Άρης. Ο προπονητής των «κίτρινων» σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Καστίγιο για όσο διάστημα αυτός μπορεί να ανταπεξέλθει και στη συνέχεια να τον κάνει αλλαγή, ευελπιστώντας ότι σε αυτό το διάστημα θα μπορέσει να έχει γίνει κάτι καλό.

Το μεγάλο πρόβλημα, όμως, παρουσιάζεται στον Άρη στην άλλη πλευρά. Μετά από τον δανεισμό και ουσιαστικά την αποχώρηση του Χαβίτο από την ομάδα, υπάρχει ένα μεγάλο κενό στη δεξιά πλευρά, το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί.

Ο Μιχαλήτσος φαίνεται να έχει καταλήξει στον Σακάτα. Ο Ιάπωνας έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις από τις προπονήσεις της ομάδας και έτσι είναι ο πιθανότερος που θα κληθεί να παίξει σε μια θέση στην οποία τα τελευταία χρόνια δέσποζε η παρουσία του Χαβίτο.

Στις άλλες θέσεις τώρα: το ρόλο του επιθετικού θα τον πάρει ο Κόκε, πίσω του θα είναι ο Τόχα και αμυντικά χαφ ο Φατί και οι Πρίττας, Πορτίγιο να διεκδικούν τη δεύτερη θέση.

Στην άμυνα: Ρονάλντο, Λαζαρίδης (κέντρο) και στα άκρα οι: Βαγγέλη και Μίσελ. Στην εστία ο Σηφάκης.

Πηγή: sport-fm.gr