Τις υπηρεσίες έξι ποδοσφαιριστών του θα στερηθεί ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, για το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής τους Σισέ, Μπουμσόνγκ, Καρνέζη, Σεϊταρίδη, Βύντρα και Γκαρσία. Αγώνα δρόμου για να προλάβει ο Γάλλος φορ τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Οριστικά εκτός μάχης για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ τέθηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκας υποβλήθηκε και σήμερα σε θεραπεία, για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον τετρακέφαλο, με τη συμμετοχή του στο επόμενο ντέρμπι, κόντρα στην ΑΕΚ, να κρίνεται μέχρι στιγμής αμφίβολη.

Πλην του Γάλλου στράικερ, θεραπεία έκαναν και οι Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, Ορέστης Καρνέζης και Γιούρκας Σεϊταρίδης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα σε γάμπα, δικέφαλο και τένοντες αντίστοιχα. Για το ματς της Τούμπας δεν υπολογίζεται επίσης ο τιμωρημένος Λουκάς Βύντρα, αλλά ούτε και ο Λουίς Γκαρσία, ο οποίος προπονήθηκε ατομικά.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις τεχνικής και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα πέντε εναντίον πέντε, πλην αυτών που ξεκίνησαν στο ματς του Κυπέλλου, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Με Πετρόπουλο κορυφή

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να πραγματοποιήσει ο τεχνικός του «τριφυλλιού» κόντρα στον ΠΑΟΚ, λόγω των πολλών απουσιών. Ο Τζόρβας θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, ενώ τη θέση του δεξιού μπακ θα καλύψει ο Στέργος Μαρίνος, με τον Σπυρόπουλο διατηρείται αριστερά και τους Σαριέγκι-Καντέ να συνθέτουν και πάλι το κεντρικό δίδυμο.

Η τριάδα των χαφ θα είναι και πάλι Ζιλμπέρτο-Νίνης-Κατσουράνης, με τον Λέτο να παίζει αριστερά στην επίθεση και τον Χριστοδουλόπουλο δεξιά. Τον Σισέ θα αντικαταστήσει ο Αντώνης Πετρόπουλος στην κορυφή, με τον Σίντνεϊ Γκοβού να «παίζει» ως αουτσάιντερ, τόσο για τη θέση δεξιά, όσο και για εκείνη της επιθετικής «αιχμής».

Πηγή: sport-fm.gr