Στο ΟΑΚΑ έφτασε λίγο μετά τις 17:00 η αποστολή του Παναθηναϊκού, την οποία περίμεναν χιλιάδες φίλοι της ομάδας, προκειμένου να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου στη Euroleague.

Το λεωφορείο που μετέφερε τους πρωταθλητές Ευρώπης προς το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων συνόδευσαν πολλοί φίλαθλοι του «τριφυλλιού».

Μόλις το πούλμαν έφτασε έξω από το ΟΑΚΑ και ενώ ακουγόταν από τα ηχεία ο ύμνος της ομάδας, οι φίλοι του Παναθηναϊκού άρχισαν να ανάβουν καπνογόνα και να αποθεώνουν τους «πράσινους», οι οποίοι ανέβηκαν στην κορυφή της Ευρώπης για έβδομη φορά στην ιστορία τους. Από την πλευρά τους, παίκτες και τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» τραγουδούσαν συνθήματα μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι άρχισαν ήδη να… ζητούν από το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν το όγδοο ευρωπαϊκό «στέμμα», ενώ επευφημούσαν και τον τούρκο προπονητή για τη συμβολή του στην «πράσινη» επιτυχία.

Χιλιάδες οπαδοί του «τριφυλλιού» βρέθηκαν νωρίτερα στο αεροδρόμιο, για να αποθεώσουν την ομάδα.

Τους «πράσινους», όμως, στο αεροδρόμιο τους περίμενε και κάτι ακόμα: ένα ανοιχτό λεωφορείο πρασίνου χρώματος!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μεταφέρθηκε από το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ με το πράσινο ανοιχτό λεωφορείο, που έγραφε επάνω «King is Back» (σ.σ. ο βασιλιάς επέστρεψε), δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα, λόγω της κατάκτησης του 7ου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία της ομάδας.