Την κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό σχολίασε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και γνωστός φίλος του Ολυμπιακού, Δημήτρης Οικονόμου.

Αρχικά καλημέρισε τον συμπαρουσιαστή του στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, Άκη Παυλόπουλο που είναι δηλωμένος φίλος του «τριφυλλιού».

«Άδωμεν από την υπερκούπωση», είπε ο Παυλόπουλος με τον Οικονόμου να του απαντάει. «Εντάξει ρε παιδί μου συγχαρητήρια και μπράβο στον Παναθηναϊκό». Τότε ο Παυλόπουλος συνέχισε: «Δύο σε 48 ώρες; Δύο; Δεν το έχεις ζήσει αυτό… Και στο χορτάρι και στο παρκέ;».

«Χθες η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού πήρε το πρωτάθλημα. Και φτάσαμε -επειδή μιλάει ο κύριος για τίτλους και υπερκούπωση- ο Ολυμπιακός να ξεπεράσει την Μπαρτσελόνα και να είμαστε στους 311 τίτλους στα ομαδικά αθλήματα. Οι κύριοι εδώ θέλουν δύο αιώνες περίπου για να φτάσουν εκεί», απάντησε ο γνωστός παρουσιαστής και συνέχισε λέγοντας.

«Άσε τώρα… Μιλάς για υπερκούπωση… Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, δεν το συζητάμε, τεράστια επιτυχία, έβδομο αστέρι, μπράβο και για το Κύπελλο, αλλά υπερκούπωση δεν το λες. Υπερκούπωση λες εδώ, 311 γράφει το κοντέρ! Από εδώ μέχρι το διάστημα».