Τα αγγλικά ΜΜΕ θεωρούν σίγουρη την απόλυση του Έρικ Τεχν Χαγκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ό,τι κι αν γίνει στον τελικό του κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Σίτι και ο Guardian τονίζει σε σχετικό ρεπορτάζ ότι το φαβορί για να τον διαδεχθεί είναι ο Τόμας Τούχελ που φεύγει από τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ολλανδός προπονητής ανέλαβε το 2022 τη Γιουνάιτεντ με στόχο να την επαναφέρει στην κορυφή της Αγγλίας αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελε. Η φετινή, δεύτερη, σεζόν του στην ομάδα δεν ήταν καθόλου καλή αφού τερμάτισε στην 8η θέση και το κλίμα δεν θα αλλάξει ακόμη κι αν κατακτηθεί το κύπελλο στον τελικό με τη συμπολίτισσα Σίτι.

Ο αγγλικός Τύπος θεωρεί δεδομένη την απόλυση του Τεν Χαγκ και ο Guardian δίνει συνέχεια στο θέμα και υποστηρίζει ότι επικρατέστερος για να τον διαδεχθεί είναι ο Τούχελ που αποχωρεί από τη Μπάγερν.

Από εκεί και πέρα, τα αγγλικά ΜΜΕ έχουν αναφέρει και τα ονόματα των Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ (εθνική Αγγλίας), Κιέραν ΜακΚένα (Ίπσουιτς), Τόμας Φρανκ (Μπρέντφορντ) και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο (έφυγε από Τσέλσι) ως υποψήφιους, με τον Τούχελ όμως να θεωρείται το φαβορί.