Η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ χτυπάει στο Βερολίνο όπου αρχίζει αύριο Παρασκευή (24/5) το Final 4 της Euroleague, ο επίσημος λογαριασμός της οποίας στο Twitter εμφανίζεται να έχει μόνο 27 ακόλουθους ενώ δεν υπάρχουν reactions στις αναρτήσεις της.

Για πολλούς μήνες οι ομάδες έπαιζαν με στόχο να βρεθούν στο Βερολίνο, να βρεθούν στους αγώνες στους οποίους θα κριθεί το ποια ομάδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης. Είναι η κορυφαία στιγμή της σεζόν για τη Euroleague, οπότε είναι παράλληλα και η χειρότερη στιγμή για να προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα. Και προέκυψε τελικά στα social media και συγκεκριμένα στο Twitter.

Εκεί, ο επίσημος λογαριασμός της Euroleague εμφανιζόταν να χάνει συνεχώς ακόλουθους, μέχρι που έχει μείνει με 27 άτομα πλέον… Γεγονός που προκάλεσε, όπως είναι λογικό, απορίες, με τον social media manager να εξηγεί ότι αυτό συνέβη επειδή «κλειδώθηκε» ο λογαριασμός και δεν εμφανίζονται όλοι οι ακόλουθοι.

«Ο λογαριασμός μας κλειδώθηκε χθες χωρίς προφανή λόγο. Θα πρέπει να επιστρέψει στο κανονικό, αύριο μετά από πολλαπλά αιτήματα, αν κάποιος αναρωτιέται», ανέφερε στην ανάρτησή του.

Twitter Euroleague