Η έξοδος στο Champions League δεν είναι καθόλου εύκολος στόχος, όπως αποδεικνύεται, για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία υποδέχθηκε τη Φούλαμ για την 26η αγωνιστική της Premier League, έμεινε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε στο 89′ με τον Μαγκουάιρ και τελικά ηττήθηκε με 1-2 στο 97′, με συνέπεια να μείνει στο -8 από την 4η θέση.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι μετρούσαν τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και είχαν καταφέρει να πλησιάσουν την 4άδα αλλά τώρα απομακρύνονται ξανά… Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ είχε δοκάρι στο 31′ σε σουτ του Νταλότ αλλά αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία της στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η Φούλαμ είχε επισης δοκάρι, στο 33′ με τον Μουνίς, συν άλλες τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Αυτό, τελικά, οι Λονδρέζοι το κατάφεραν στο 65′ με τον Μπάσεϊ και από εκεί και πέρα η Γιουνάιτεντ πίεσε για την ισοφάριση, στην οποία έφτασε στο 89′ με κοντινή προσπάθεια του Μαγκουάιρ. Με το σκορ στο 1-1, η ομάδα του Μάντσεστερ είχε κάποια λεπτά ακόμη, τις καθυστερήσεις δηλαδή, για να ψάξει το δεύτερο γκολ αλλά αυτό τελικά το πέτυχε… η Φούλαμ!

Στο 97′ Ιγουόμπι ολοκλήρωσε την αντεπίθεση της ομάδας του πλασάροντας εξαιρετικά τον Ονάνα για το 1-2, αποτέλεσμα που αφήνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο -8 από την 4η θέση.