Η 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League είχε ενδιαφέρον όχι μόνο επειδή άλλαξε χέρια η κορυφή, με την ΑΕΚ να βρίσκεται πλέον εκεί, αλλά και επειδή ήταν η πρώτη που έγινε με τα γήπεδα ανοιχτά για τους οπαδούς μετά την κυβερνητική απόφαση που είχε παρθεί τον Δεκέμβριο.

Επί δύο μήνες οι Έλληνες οπαδοί περίμεναν πώς και πώς, όπως έλεγαν, την ώρα που θα μπορούν να πάνε ξανά στο γήπεδο για να δουν τις ομάδες τους. Όταν, όμως, αυτή η ώρα ήρθε, οι αριθμοί δεν ήταν και οι καλύτεροι. Συγκεκριμένα, στην 23η αγωνιστική, στην οποία υπήρχε το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και παράλληλα η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός ήταν γηπεδούχοι, κόπηκαν συνολικά 68.644 εισιτήρια.

Δεν είναι λάθος, επομένως, να πει κανείς ότι οι άνθρωποι της Λίγκας περίμεναν κάτι καλύτερο, με το ΑΕΚ – Κηφισιά να είναι το ματς στο οποίο κόπηκαν τα περισσότερα εισιτήρια και συγκεκριμένα 26.325, το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός να ακολουθεί με 25.346 και το Παναθηναϊκός – Λαμία να είναι στην 3η θέση με 10.087.

Από εκεί και πέρα, 4.010 εισιτήρια κόπηκαν στο ΟΦΗ – Πανσερραϊκός, 1.354 στο Ατρόμητος – Άρης, 1.048 στο Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός και… 474 στο Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά ο πίνακας με τα εισιτήρια σε κάθε αγώνα…

Τα εισιτήρια της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League