Η επιστροφή του Κώστα Μανωλά στην Ιταλία είναι γεγονός πλέον αφού η Σαλερνιτάνα ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτησή του, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο διάρκειας ως το τέλος της σεζόν ενώ προβλέπεται ανανέωσή του για ένα χρόνο αν η ομάδα παραμείνει στη Serie A.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της Σαλερνιτάνα την Πέμπτη (8/2) και μία μέρα μετά έγινε και τυπικά παίκτης της αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε και επισήμως από το κλαμπ.

Ο Μανωλάς, επομένως, τίθεται άμεσα στη διάθεση του Πίπο Ιντσάγκι και δεσμεύεται με την ομάδα του Σαλέρνο μέχρι και το τέλος της σεζόν, με τις απολαβές του να είναι στις 500.000 ευρώ ενώ προβλέπονται άλλες 200.000 ως μπόνους. Παράλληλα, αν η Σαλερνιτάνα, η οποία είναι στην τελευταία θέση της Serie A, καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της, υπάρχει οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου για ένα χρόνο.

Ο 32χρονος Έλληνας στόπερ ξέρει πολύ καλά το ιταλικό πρωτάθλημα αφού από το 2014 ως το 2019 ήταν παίκτης της Ρόμα και στη συνέχεια υπέγραψε στη Νάπολι, από την οποία έφυγε τον Δεκέμβριο του 2021 υπογράφοντας στον Ολυμπιακό.