Ο ΟΦΗ υποδέχθηκε την Κηφισιά για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League και γνώρισε την ήττα με 1-2, αποτέλεσμα που εξόργισε τους οπαδούς του με αποτέλεσμα περίπου 100 να περιμένουν τους παίκτες έξω από το γήπεδο προκειμένου να τους αποδοκιμάσουν έντονα.

Οι εξέδρες, φυσικά, ήταν άδειες λόγω της κυβερνητικής απόφασης που πάρθηκε πριν καιρό αλλά παρ’ όλα αυτά οι οπαδοί φρόντισαν να κρεμάσουν στο πέταλο ένα… ιδιαίτερο πανό για να διαμαρτυρηθούν για τον αποκλεισμό από τον Παναιτωλικό στο κύπελλο.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Κηφισιά, όμως, οι φίλοι του ΟΦΗ δεν σκέφτονταν το κύπελλο αλλά τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα περίπου 100 να προσεγγίσουν το γήπεδο και να περιμένουν την έξοδο της ομάδας για να αποδοκιμάσουν τους πάντες.

Αποδοκιμασίες υπήρξαν και για τον αντιπρόεδρο του κλαμπ, Ηλία Πουρσανίδη, ο οποίος βγήκε για να μιλήσει στους οπαδούς εκ μέρους της διοίκησης, με τις αστυνομικές δυνάμεις να είναι εκεί για να εξασφαλίσουν, όπως και έκαναν, ότι δεν θα γινόταν κάτι πιο βαρύ από τις αποδοκιμασίες.