Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της Record, σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός ήταν κοντά στον δανεισμό του Αλ Μουσράτι από τη Μπράγκα, η O’ Jogo και η «A Bola» υποστηρίζουν με νεότερα ρεπορτάζ ότι το θέμα τελικά δεν προχωράει παρά τις πιέσεις από τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο 27χρονος χαφ, διεθνής με την εθνική ομάδα της Λιβύης, έχει συνδεθεί με τους Ερυθρόλευκους το τελευταίο διάστημα και η Record έδειχνε αρκετά αισιόδοξη έως βέβαιη για θετική έκβαση των συζητήσεων για τον δανεισμό του από τη Μπράγκα. Λίγες ώρες μετά, όμως, τα πορτογαλικά ΜΜΕ μεταδίδουν κάτι εντελώς διαφορετικό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την O’ Jogo και την «A Bola» οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με την πορτογαλική ομάδα για τον δανεισμό του Αλ Μουσράτι ως το τέλος της σεζόν δεν προχωράνε και ο παίκτης θα παραμείνει στη Μπράγκα, στα τελευταία παιχνίδια της οποίας δεν έχει αγωνιστεί λόγω κάποιων μυικών τραυματισμών.

Ο Λίβυος χαφ δεν είναι ακόμη έτοιμος για να επιστρέψει στη δράση αλλά θα είναι σύντομα, με τα πορτογαλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι ο Καρβαλιάλ πιέζει για τον δανεισμό του παίκτη αλλά πηγές από τη Μπράγκα υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις.