Μετά τη νίκη του με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας, ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε τη δουλειά με το εκτός έδρας 2-2 κόντρα στην Καλλιθέα και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει ΟΦΗ ή Κηφισιά.

Εχοντας επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Αγρινίου είχε το προβάδισμα για την πρόκριση και φρόντισε να το διευρύνει από πολύ νωρίς στη ρεβάνς αφού στο 12′ το σκορ ήταν ήδη 0-2. Ο Μπρούνο Ντουάρτε ήταν αυτός που βρήκε πρώτος δίχτυα στο 7′ με κεφαλιά μετά το φάουλ του Λιάβα και στο 12′ ήρθε το 0-2 από την πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Χουάνπι.

Από εκεί και πέρα, το μόνο που είχαν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι παρατάχθηκαν με αλλαγές, ήταν να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ, με τους γηπεδούχους πάντως να καταφέρνουν να μειώσουν πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 36′ με την κεφαλιά του Λουκίνα μετά την εκτέλεση φάουλ του Βασιλόγιαννη.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-2 και όταν επέστρεψαν από αυτά η Καλλιθέα προσπάθησε να πιέσει με στόχο την ισοφάριση που θα την έβαζε ξανά στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Οι Αγρινιώτες, όμως, ήταν καλά παραταγμένοι και δεν ένιωθαν κάποιον κίνδυνο, περιμένοντας το τέλος του αγώνα.

Λίγο πριν έρθει αυτό όμως, στο 91′, ο Τόρες με ωραίο βολέ έκανε το 2-2 και έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους που ήθελαν ακόμη ένα γκολ για την παράταση αλλά δεν τα κατάφεραν. Αντιθέτως, στο 94′ έχασαν με αποβολή τον τερματοφύλακα Βοσνιάδη για φάουλ στον Καρέλη, με τον Παναιτωλικό να κρατάει το 2-2 και να παίρνει το εισιτήριο για τους προημιτελικούς του κυπέλλου.

Καλλιθέα: Βοσνιάδης, Μπουλούλης, Μαρότα, Βλάχος, Μανθάτης, Ρομαό (46΄ Ματίγια), Σίλβα, Βασιλόγιαννης (65΄ Νέκουλ), Ντεμέτριους (75΄ Τόρες), Τσιντώνης (45΄ Κυνηγόπουλος), Λουκίνας.

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Λιάβας, Μπρ. Ντουάρτε, Στάγιτς (76΄ Μαλης), Μαυρίας, Τορεχόν (76΄ Μπακάκης), Τσιγγάρας, Χουάνπι (67΄ Μπουζούκης), Μπελεβώνης (59΄ Α. Ντουάρτε), Ζοάο Πέδρο, Ντίας (59΄ Καρέλης).