Ο αγώνας της Ρέντινγκ με την Πορτ Βέιλ για τη League 1 της Αγγλίας έλαβε πρόωρο τέλος και ο λόγος ήταν η εισβολή των οπαδών της γηπεδούχου στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν με αυτόν τον τρόπο κατά του Κινέζου ιδιοκτήτη, Ντάι Γιόνγκε, ζητώντας την αποχώρησή του.

Πρόκειται για εικόνες που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε αγγλικό γήπεδο αλλά έγινε κι αυτό τελικά. Χωρίς να το περιμένει κανείς, ξαφνικά, οι οπαδοί της Ρέντινγκ έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο και με καπνογόνα, συνθήματα και ένα πανό, στο οποίο έγραφαν «Ντάι Γιόνγκε φύγε», ζήτησαν την αποχώρηση του Κινέζου ιδιοκτήτη του κλαμπ.

Ο λόγος είναι τα οικονομικά προβλήματα που είχαν ως συνέπεια να επιβληθεί δύο φορές φέτος ποινή αφαίρεσης βαθμών ενώ απολύθηκε πριν λίγες μέρες ο βοηθός προπονητή για να γίνουν περικοπές… Μέσα σε όλα αυτά, με τους οπαδούς να μη δείχνουν διάθεση να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής δεν είχε άλλη επιλογή από το να διακόψει το παιχνίδι και έρχεται, πλέον, νέα τιμωρία για τη Ρέντινγκ.