Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό στη μάχη των ουραγών για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League και τελικά οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τα πάντα με το τελικό 0-0, αποτέλεσμα που ικανοποιεί τους φιλοξενούμενους επειδή έπαιζαν με 10 παίκτες από το 82′ λόγω αποβολής του Μαυρία.

Οι γηπεδούχοι, με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο, ήταν αυτοί που έδειχναν να πατάνε λίγο καλύτερα στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο έγιναν επικίνδυνοι σε δύο περιπτώσεις. Η πρώτη ήταν στο 13′ με τον Τζίμα που μπήκε από δεξιά στην περιοχή αλλά ο Καπίνο απέκρουσε, η δεύτερη ήταν στο 21′ με τον Μπάλαν να σουτάρει και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αντιδρά και πάλι σωστά.

Όσο για τους Αγρινιώρες, στο πρώτο μισό του παιχνιδιού ήταν βασικά μόνο μία φάση και συγκεκριμένα στο 33ο λεπτό, όταν ο Μπ. Ντουάρτε πήγε για το γκολ με κεφαλιά αλλά ο Σόρια κατάφερε να διώξει πάνω στη γραμμή και να κρατήσει το 0-0.

Στην επανάληψη, ο ίδιος παίκτης, ο Μπ. Ντουάρτε, είχε στο 60′ νέα ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, αυτή τη φορά με σουτ εντός περιοχής που κόντραρε κιόλας, αλλά ο Κλέιμαν κατάφερε να κάνει μεγάλη επέμβαση με το ένα χέρι. Στη συνέχεια ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να βγει μπροστά, πέτυχε γκολ στο 68′ με τον Μπάλαν που ακυρώθηκε για οφσάιντ του Παμλίδη και από το 82′ είχε αριθμητικό πλεονέκτημα αφού αποβλήθηκε ο Μαυρίας -ο οποίος είχε μπει αλλαγή το 70′- για τους φιλοξενούμενους.

Οι Ηπειρώτες πίεσαν ως το τέλος, από εκεί και πέρα, για το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη αλλά στο 91′ ο Καπίνο κατάφερε να αποκρούσει το σουτ του Ροσέρο σφραγίζοντας το 0-0.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης (76΄ Κιάκος), Καραχάλιος, Γκίνο (90΄ Ριένστρα), Παμλίδης, Ροσέρο, Τζίμας (64΄ Μπατίστ), Μπάλαν (76΄ Κόντε).

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μλάντεν (70΄ Σεγκέλια), Φρ. Ντουάρτε (70΄ Μαυρίας), Μάλης, Τορεχόν, Χατζηθεοδωρίδης, Μπαλντασάρα (75΄ Πέρες), Χουάνπι (90΄ Τσιγγάρας), Λιάβας, Πέδρο (75΄ Καρέλης), Αλ. Ντουάρτε.