Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη με 91-90 επί της Μονακό στην «Salle Gaston Medecin» του Πριγκιπάτου στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Euroleague το βράδυ της Τετάρτης (20/12) και το πρωί της Πέμπτης (21/12) η σύζυγος του Κώστα Σλούκα, Μαρία Δαρσινού, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολίασε το νικητήριο τρίποντο του Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Λιθουανός ευστόχησε πίσω από τη γραμμή των 6,75μ. στην εκπνοή του ματς κι έδωσε στους «πράσινους» την πρώτη τους μεγάλη επιτυχία εκτός έδρας στο θεσμό αυτή τη σεζόν σε ματς όπου την ομάδα ακολούθησε κι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Χρησιμοποιώντας ένα βίντεο που ανέβασε η ομάδα του Παναθηναϊκού στη σελίδα της στο Instagram, η Μαρία Δαρσινού έγραψε: «Goosebumps», δηλαδή «ανατριχίλα».

Η αντίδρασή της έρχεται ώρες μετά αφότου οι κάμερες της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα «συνέλαβαν» τον σύζυγό της, Κώστα Σλούκα, ο οποίος είναι αρχηγός της ομάδας του Παναθηναϊκού, να τραγουδά συνθήματα όπως το «Πανάθα μου σε αγαπώ».

Η εξήγηση του Αταμάν

Από τη μεριά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, είπε μετά το τέλος του ματς: «Επιμείναμε στο παιχνίδι. Στην τελευταία κατοχή, φυσικά είμαστε και τυχεροί. Μια ομάδα που έχει χάσει όμως ήδη τρεις αγώνες στην παράταση, μια νίκη με τέτοιο τρόπο, την αξίζαμε.

Ξέρουμε πως η Μονακό ήταν επικεντρωμένη στο μαρκάρισμα του Ναν και του Σλούκα στο τέλος, οπότε χρειαζόμασταν κάτι διαφορετικό. Σχεδίασα να πάρει την μπάλα ο Μήτογλου, αλλά ήταν πολύ έξυπνος και βρήκε τον Γκριγκόνις και πήραμε ένα πολύ σωστό σουτ. Σχεδιάσαμε με αυτόν τον τρόπο το play, γιατί ξέραμε πως θα ήταν όλοι πάνω στον Ναν και τον Σλούκα.

Είναι μια σημαντική νίκη για μας, γιατί είχαμε χάσει τρεις αγώνες στην παράταση συν τον αγώνα στην Κωνσταντινούπολη. Ήμασταν εκεί! Χρειαζόμασταν μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, που θα μας δώσει μια καλή ευκαιρία για το μέλλον. Είναι σημαντικό να έχουμε πάνω από 50% στις νίκες για τη θέση στην κατάταξη».

Ο Παναθηναϊκός έχει και αύριο δύσκολη εκτός έδρας αποστολή μιας και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague στο «Mediolanum Forum» απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο.