Η Φερεντσβάρος είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός με στόχο την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League και ο CEO των Ούγγρων σχολίασε την κλήρωση μιλώντας στην Cosmote TV, λέγοντας πως οι Ερυθρόλευκοι είναι πολύ δυνατή ομάδα αλλά η δική του δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο.

Ο Παλ Όρος ήταν αυτός που εκπροσώπησε τη Φερεντσβάρος στην κλήρωση και στη συνέχεια μίλησε για τον Ολυμπιακό, λέγοντας τα εξής…

«Θα είναι πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια αυτά με τον Ολυμπιακό, και οι δύο ομάδες έχουν ελπίδες. Εμείς έχουμε χτίσει μία καλή παράδοση στην Ευρώπη τις τελευταίες σεζόν. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, είμαστε λίγο τυχεροί γιατί θα έχουμε το δεύτερο ματς στην έδρα μας.

Χρόνο με το χρόνο βελτιωνόμαστε. Με τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς έχουμε έναν προπονητή που ταιριάζει στη φιλοσοφία του συλλόγου, θέλει να νικάει. Είναι έμπειρος, μας έχει βάλει σε έναν σωστό δρόμο. Στα 14 τελευταία παιχνίδια στην Ευρώπη είχαμε μόνο μία ήττα, στον όμιλο ήμασταν αήττητοι, είχαμε πάρα πολύ καλή παρουσία. Ο Ολυμπιακός θα είναι δυνατός αντίπαλος αλλά θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι.

Δεν θέλω να μιλήσω για κάποιον παίκτη μας ειδικότερα, γενικά είμαστε μία ομάδα που θέλει να παίζει επιθετικό, κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Δεν φοβόμαστε κάποιον αντίπαλο, είμαστε μία ομάδα με 2 εκατομμύρια υποστηρικτές σε μία χώρα 10 εκατομμυρίων συνολικά».