Γεμάτο γέλιο ήταν το νέο επεισόδιο της σειράς Bezzies στο κανάλι της Λίβερπουλ στο YouTube, με τους Κώστα Τσιμίκα και Μοχάμεντ Σαλάχ να μιλάνε για την φιλία τους, ενώ ήταν απολαυστικοί κι όταν κρίθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις.

«Τον συνάντησα στο αεροδρόμιο, την πρώτη του ημέρα στην ομάδα. Πήραμε το ίδιο αεροπλάνο, πήγαμε στην προετοιμασία κι είχαμε μία σύνδεση. Απλά μιλήσαμε κι είναι ένας υπέροχος τύπος. Ναι, δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσεις, αλλά ξέρω πώς να το χειριστώ αυτό», ανέφερε αρχικά ο Σαλάχ, με τον Τσιμίκα να προσθέτει:

«Προφανώς δεν είναι φίλος μου, είναι ο ψυχολόγος μου. Ταξιδέψαμε στο Μόναχο και μετά έπρεπε να ταξιδέψουμε οδικώς δύο ώρες μαζί, οπότε είχαμε λίγο περισσότερο χρόνο να τα πούμε. Είναι πολύ ευτυχισμένος που με γνώρισε (σ.σ. γέλια) οπότε θα αφήσω εκείνον να μιλήσει».

Ο Τσιμίκας βαθμολόγησε με «15 στα 10» το στιλ του, με τον Αιγύπτιο διεθνή να τον αποθεώνει για τις ενδυματολογικές του επιλογές και στη συνέχεια να τον τρολάρει που δεν έχει ακόμα σκοράρει με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ο Σαλάχ ρωτήθηκε για το ποια ήταν η προσωπική διάκριση του Τσιμίκα τη σεζόν 2019/20 που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα αμυντικό να παίρνει τον λόγο και να λέει: «Κι εγώ κέρδισα τρόπαια, φίλε. Ο πιο όμορφος παίκτης της χρονιάς». Στην ερώτηση ο Σαλάχ απάντησε σωστά, λέγοντας: «Ο Έλληνας παίκτης της χρονιάς».